Késik a Ghost Recon: Future Soldier első DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 1.
  • Csúszás
Link másolása
A vártnál valamivel később jelenhet meg a Ghost Recon: Future Soldier első letölthető kiegészítője, az Arctic Strike. A csomag csak a jövő hónap végén mutatkozik be, noha a Ubisoft korábban azt ígérte, hogy már a jövő héten belevethetjük magunkat a sarkvidéki akciózásba.

A Ubisoft korábbi bejelentése alapján a Ghost Recon: Future Soldier első DLC-je az Arctic Strike címet viseli, a 800 Microsoft Pontért, illetve 10 dollárért vesztegetett csomag sarkvidéki akciót ígér új multiplayer pályák és egy új játékmód formájában, de egy új Guerrilla módra kihegyezett térkép is érkezik majd hat eddig nem látott fegyver társaságában.

Az eredeti tervek szerint az első csomag július 3-án jelent volna meg, azonban erre nem kerül sor egészen a jövő hónap végéig. A Ubisoft szerint kell a fejlesztőknek némi extra idő, hogy tökéletes legyen a kiegészítő, ígérete szerint hamarosan pontos megjelenési dátumot is bejelent majd. Az Arctic Strike PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik.

12.
12.
robogo98
Igen ez igy igaz
11.
11.
latyaa
ragogummi kicsit finomabban is meg lehetett volna beszélni de egyéb ként a pc-sek szidasaval nem érték egyett veled szerintem kicsit bunkos a stílus de a a többi reszel egyet érték veled.
9.
9.
DON GONDOCS
Védett állat a láthatáron. A ketrechez közelhajolni életveszélyes!
6.
6.
randall13
hahaha, valahogy éreztem hogy ez is csak egy hájpolt szar lesz a többi mellett :D
5.
5.
robogo98
Most hogye 1 honapja megvan meguntam a multi mindig kidob szerverhiba miat ez tenyleg egy rakás bélsár
4.
4.
traumraise
Egyet értek lacekkel. A game pc-n játszhatatlan... Még ha el is indul... A szerverkeresés automatikus és akár másik kontinensre is bedob ahol aztán csak kamillázol,h egy találat és meghaltál. Én mégy egy normálisat nem tudtam vele játszani. Pénzkidobás volt. Egy rakás ****. Erről azért illene cikkezni.
1.
1.
Lacek896
Kár hogy a pc-s problémákról egy kurva sort sem írtok pedig nem egy csip csup oldal közölt róla cikket. Kedvelem ezt az oldalt de itt látom nagyobb hír két kinyesett bugos kép az aktuális Cod-ból meg hogy melyik japán cégnél mennyit keresnek a "szerencsétlen" alkalmazottak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...