Grand Theft Auto V - két új screenshot

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 12.
  • Képek
Link másolása
A Rockstar végre megtörte a csendet, két új screenshotot adott ki a Grand Theft Auto várva-várt ötödik részéből. Persze sokat nem mondanak a képek - ilyenkor jönnek a rajongók, és mondják, hogy dehogynem -, a fejlesztők csak azért mutattak valamit, hogy tudjuk: minden rendben van.

A Rockstar egy közösségi kérdezz-felelek során nyugtatta meg a rajongókat, hogy nem kell aggódni, a GTA V fejlesztése rendben halad. Nagy projekt ez, mondják a srácok, sok idő telik el az egyes promóanyagok közzététele között, ahogy az a korábbi Rockstar-projekteknél is történt. A fejlesztők tökéletes látnivalókat és infókat akarnak kidobni, eddig egyszerűen nem voltak olyan helyzetben, hogy életjelet adjanak magukról. Türelemre intettek: állítólag nem kell már sokat várni az újdonságokra!

Addig is álljon itt két screenshot, a kérdés, hogy a Rockstar teaser jelleggel tette-e közzé őket, vagy csak szeretne kedveskedni kicsit a rajongóknak?

67.
67.
Dragonborn
#66: Tökéletesen igazad van
Épp ettől volt más mint a Vice City vagy a San Andreas
És ez a jó a GTA-nál hogy mindegyik epizód egyedi valamiért nem ugy mint pl: cod széria
66.
66.
simon 555
#64: New York a valóságban sem csupa vidámság és napsütés boldog színekkel:D
LA viszont az szóval itt elvárható a napfény,viszont New York-ban az az elvárás,hogy sötét,borús,ködös/smogos legyen a terület.
65.
65.
Stranger
#64: Egyetértek. Az ENB mod is többek között azért készült h ne barna meg szürke legyen az egész...
64.
64.
Uhu123
Nem tudom milyen állapotban van a játék, csak egyet kérek: SZÍNEKET! Itt már jobb a helyzet mint a GTAIV szürke-fehér világa, de még nem az igazi. Pedig a színek is sokat adnak a hangulathoz, gondoljunk csak bele, az impresszionista festők is főként a színekkel játszottak, hogy elérjék a megfelelő hangulatot.
62.
62.
Dragonborn
Akik jártasak a videójátékok világában azok láthatják hogy azért fejlődött a grafika
Jaj de várom csak jöjjön még idén
61.
61.
drat576
#60: szerintem megtartották a RAGE engine-t, csak kicsit felturbózták, erre a generációra még bőven jó szvsz
60.
60.
NECROSMOKE
59.
59.
Emerico_HU
végre számomra is érdekes cikk nagyon várom már az új részt
57.
57.
Csoki80
Aki lehúzza a játék grafját, az gondoljon arra, hogy itt nem csak egy pár előre generált esemény történik, hanem a gépnek azt is ki kell melóznia, hogy más npc is mászkálgatnak, lökdösődnek, társalognak, vezetnek, verekszenek, harcolnak.
És van, hogy mindez egyszerre és egy helikopáterből nézed, aminek a fizikája szintén játékos...
Meg maga a graf stílusa is más, pl a karakterek picit stílusosabbak a karikatúrák stb.. Olyan pofákat raknak be, pl Jacob dől róla a raszta érzés, vagy CJ tipikus izomagy sötét gettólakó előbb lő aztán gondolkodik.
Én száz órákat elvagyok egy egy résszel, ez nem 20 órás játék.
Na persze ehhez még kell az iszonyat mennyiségű rádió, rengeteg stílusban, van amelyik annyira nem az én stílusom s gyorsan elnyomom, mint a való életben is :-)
De van aki meg pont azt nyomja amit én hallgatok.
Jó lenne, ha a multi mókába ezt az ötletet bele lehetne rakni, mennénk a haverral gyakni s összevesznénk a rádión XD

Szóval várhatunk egy újjab jó gémet sok kiegészítővel, amit ha elkezd kijátszani egy igazi GTA-s a sok sok hónapra odaköti majd.
Úgyhogy ne fikázzátok kedves Generation "F" es gémerkék
56.
56.
Jinbobo
#31: hát szerintem egyáltalán nem unalmas. De persze a legjobb játékok sem tetszenek mindenkinek.
55.
55.
aruha
Jó lesz az !!! Várjuk ki !
54.
54.
gabesz222
ennek hol szar a grafikája? játszottál te már a RDR-el? ugyanaz a motor szal nem hiszem hogy annál szarabb lesz.. az meg bizony brutál jól nézett ki... de ha valakinek ez se felel meg az nézze meg hogy ekkora területet melyik játékban lát így kidolgozva + ne felejtsük el hogy 6 éves konzolokra fejlesztenek szóval ahoz képest én még csodálkozok is mit kihoznak ebből.. úgyhogy ne sírjon a szátok mert aki szereti a GTA-t úgyis beszerzi valahogy de szerintem még az is aki nem...
53.
53.
givi6
#52: OFF : A Crysis 3 renderelt volt.
52.
52.
menjapipaba
GTA IV trailerekben a grafika olyan volt mint a játékban, és a GTA V trailer sem le renderelt cucc volt.
50.
50.
Stranger
#49: Most mé' kell már megint bántani szegény Crysiskét. Lehet, hogy divat leszólni aminek jó a grafikája, de a Crysisnek van egy jó, de legalább átlag+1 sztorija. Nem mondom, hogy bőgtem rajta, szétröhögtem magam vagy 200-as szívverésem lett tőle. De volt, jó volt egynek. Volt benne fordulat, megvolt pár kötelező barát-halál és hatásvadász jelenet. Ennyi. Játsz vele, ne csak így irogass mert mások ilyeneket mondanak.
49.
49.
azureknight0715
Én sem vágom mi ez a nagy grafikai szemlélet, A Crysis példának jó volt. Gyönyörű grafika no történettel. Amúgy épp a gta-nál nem a graffot kéne nézni. Egy gta-nál simán elég a közepes grafika. A lényeg hogy az ember el legyen vele sokáig. Amúgy ha példát kell felhoznom igaz teljesen más műfaj a 2 de akkor a Skyrimet tudom felhozni. Nem a grafikára gyúrtak rá, ha nem a szavatóságra és láss csodát az év játéka lett. Szal szerintem értelmetlen a grafikán vitatkozni.
47.
47.
simon 555
amúgy meg most komolyan,ki nem szarja le a grafikát?
az RDR alatt is ugyan ez a motor fut szóval úgy minimum ki fog nézni mint az és az RDR szerintem jóval szebb mint a GTA4.ha kicsivel is szebb lesz az RDR-nél akkor az már tökéletes,de nekem az is megfelelne ha olyan lenne.
amúgy meg ne már 2 képről ítéljétek meg a játékot aminek valszeg alacsony a felbontása.Nézzétek meg párszor még azt a trailert ami 8 hónapja készült és aztán gondoljatok bele,hogy milyen lesz megjelenéskor ha már akkor olyan volt.És az tuti,hogy konzolos verzió volt szóval a PC tábornak sem kell sírni mert PC-n lehet még annál is szebb lesz(már akinek el fogja bírni).
46.
46.
simon 555
#31: minden GTA-ban ugyan ez volt...
ez úgy látszik akkor nem a te játékod:)
nekem 35 órám van benne és még csak 42%-nál járok.néha csak autókázok,felhívok valakit és játszunk egy poolt vagy megnézünk egy műsort.néha neten nézelődök vagy TV-zek.volt,hogy játszottam folyamatosan egyik nap kb 4 órát és 1 fő küldetést csináltam meg:D
szerintem egyáltalán nem unalmas.
45.
45.
traumraise
a játék kezdeti stádiumáról tanúskodik a két mélázó arc a stégen, akik kb mintha gyúrmából lennének gyúrva, valószínű a kép kedvéért pattintották oda őket. véleményem szerint a pálya alapjai is csak most álltak össze és erre jönnek rá a részletek és a karakterek.... Mindennek ellenére szerintem nem lesz sokkal szebb a 4nél mivel a konzolok ennyit bírnak, csak azt remélem,hogy pc-re azért kicsit felhúzzák a grafot mer sírni fogok ha konzolgrafikán kell majd játszani.
44.
44.
TheEdward39
43.
43.
TheEdward39
De kajak... Most jöttek ki az első screen-ek, tehát gondolom nemrég lett program az egészből.
És máris szidjátok a grafikát? "Jajj ilyen gyenge, jajj olyan gyenge"... Alpha verzió, könyörgöm... még a teszterek sem kapták meg, sőt még csak nem is nevezhető túlzottan játéknak a cucc szerintem.... -.-" Úristen.
42.
42.
Nomad010
Btw, ezt nem igazán értem. Adott egy játék aminek (vélhetőleg, mint az elődöknek is) baromi jó sztorija lesz, hatalmas szabadsággal meg minden egyébbel ami jár egy ilyen gamehez, erre leszólják a grafikáját. Aztán ott van a Crysis2 pl. ahol aztán kvázi semmi történet nincsen, mész előre egy csőbe, viszont a grafikától orgazmusa van a szemednek, azt meg le tech-demo-zák. Öhm, he? Most komolyan, egyeseknek tényleg semmi se jó? Emberek, egy játéknál a grafika a legutolsók között van amit nézni kell. Az a fontos, hogy élvezetes legyen a sztori és a játékélmény. Ne kössünk már bele mindenbe. Vagy ha tényleg nagyon nem tetszik a rendszer, akkor el lehet menni a megfelelő iskolákba, kitanulni a szakmát aztán szépen kibontakozni.

Nem írtam nevet, tehát általánosságba beszélek, nem állt szándékomba megsérteni senkit. Bár minek írom ezt le, lesznek akik nem fogják megérteni...

Na uff, én szóltam, lehet anyázni. Joccak.
40.
40.
csoki-gt
39.
39.
dvs00
Jelen állapotában a játék szinte megegyezik a GTA IV-gyel. Ez csak illúzió hogy szebb a grafika csak mert színesebb az atmoszféra. Eddig is ugyanígy nézett ki minden. Ez a papírforma, a koszos, mocskos, sötét Liberty City után egy vidámabb, színesebb, mediterrán hangulatú rész jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...