Far Cry 3 - jó és rossz között

  • Írta: InGen
  • 2012. július 25.
  • Hír
Link másolása
Ahogy közeledik a Far Cry 3 megjelenése, úgy válik egyre biztosabbá, hogy nem csak a sorozat legjobb darabja lesz, de akár még az egész FPS-műfajhoz is hozzá tud majd tenni valamit. Az egyedi történetmesélés mindenesetre érdekesnek tűnik, a jó és a rossz közötti határ elmosódik.

Sokan kérdezték a fejlesztőket azzal kapcsolatban, nem fordulhat-e elő, hogy a Far Cry 3 főhőséről, Jasonről kiderül, hogy valójában végig ő volt a főellenség, vagyis Vaas. Dan Hay, a játék producere elmondta, hogy a Harcosok klubjára emlékeztető fordulat valóban ütős lenne, de erről szó sincs. Amiről viszont van szó, az a komplex karaktertörténet.


Hay szerint a főhős karkaterének belső konfliktusa akkor fog elkezdődni, amikor a sziget szép lassan elkezdi kifordítani magából. Emberünk egyre több tetoválás fog megjelenni, melyek mind azt mondják el, mit éltünk át, hogyan játszottuk a játékot. Ahogy pedig sorsunk alakul, egyre több párhuzamot fedezhetünk fel Jason és Vaas között, vagyis egyre kevésbé lesz egyértelmű, ki a jófiú és ki a rossz.

A készítők elmondása alapján a cél, hogy egy idő után ne is nagyon lehessen megmondani, hogy vajon Vaas egyértelműen rossz dolgokat cselekszik-e, és mi egyértelműen jót teszünk-e azzal, hogy megpróbáljuk őt megállítani.

18.
18.
frenkyboyhun
#17: kösz az infót már regiztem is :)
17.
17.
Cevys
Napokon belül véget ér a FarCryHC.hu nyereményjátékának második fordulója, ahol értékes Far Cry 3-as nyereményeket lehet nyerni (többek közt Vaas-os nyereményeket is)!

Ha nem vettél részt a korábbi fordulókban, akkor is részt vehetsz a játékban, és lesz esélyed a nyerésre!
Infó a www.farcryhc.hu oldalon!
16.
16.
Sethiran
A Far Cry 2-t menő lett fikázni. Szerintem a hangulata (Afrika, őrült kiskirályok, hőség, dzsungel, és jó történet) igenis fölé emeli más játékoknak. Azért persze várom a 3-at. Jó kis játék lesz ez.
15.
15.
#6: Valaki azon rinyal, hogy ujratermelodtek az ellenfelek (kiuritettel egy teruletet polgarhaboru van, uj jaroroket kuldnek a terulet ellenorzesere, tok logikus)
Valaki meg azon, hogy uncsi.
Nem tom erzed e hogy ez a ketto egymas ellentetei?
Lehett volna jobb a 2es de igy is jobb volt a jatekok 95%-anal.
14.
14.
frenkyboyhun
áááááááááááá hát ez hatalmas lesz ha tényleg jobb lesz mint az 1 (ami nálam örök kedvenc FPS) akkor áldani fogom Ubiékat :)
13.
13.
BrendOoN
Nagyon tetszik. Sajnos legkorábban csak karácsonykor tudok vele játszani! :( De amiket eddig láthattunk róla! Ennyire játékot még nem vártam! Pitbullok, oroszlánok, cápák, őrült katonák, és még Vaas! :)
12.
12.
KENKILL
Nem tom ki hogy van vele, de nekem nagyon szimpatikus hogy ennyire ráfekszenek a sztorira meg egy hajszálnyival komolyabb mondanivalóra mint az FPS-ek többsége. Hozzá még ott lesz az a magába szippantó Far Cry-os játékmenet és az a bazinagy terület... hát nem lesz unalmas az biztos.
11.
11.
MrBenjamintoto
Tök jól hangzik szerintem nekem ez lesz az egyik karácsonyi ajándékom.
10.
10.
giga321
9.
9.
KeXxX
az a 'Vaas' csak egy idegbeteg állat.
8.
8.
gynorbi
Egyre várósabb a játék, csak ne legyen olyan unalmas, mint a 2. Az a játék is csak az első 1,5-2 órában jó, aztán az embert abszolút nem érdekli..
7.
7.
simon 555
jó lesz ez,és annak ellenére,hogy eddig tetszik a játék örülök a csúszásnak mert úgyis csak karácsonyra tudnám megvenni mivel októberben 2 játék is lesz ami kell novemberben meg 1.már ez is túl szoros.most ha novemberben is 2-őt kellene...
jó lesz karácsonyra:)
6.
6.
Thane
#5: Én is így vagyok vele, csak én PC-n untam meg, 2-3x raktam ujra 4éven belül, mert unalmas volt egy idő után, soha nem sikerült a végére jutnom.
5.
5.
Hardy
Azt se tudom ki ez a két főszereplő :O Sőt a 2-nek se tudom a történetét igazából, mert meguntam azt vhol 30-40%-on áll az xboxomba....
4.
4.
Uhu123
Ilyen szempontból a Spec Ops the line volt nagyon jó.
3.
3.
bitbandita
Most komolyan ellőtték megjelenés előtt a legnagyobb fordulatot a sztoriban? Ez olyan, mint ha egy sorozatot a szezon végi cliffhangerrel reklámoznának...
2.
2.
dyousee
Az erõszak megváltoztatja az embert. Spártai János is azt mondta : " Õrült kell egy õrült ellen " ;)
1.
1.
DON GONDOCS
Ez így leírva érdekesen hangzik, hogy játékmenetre menyire lesz hatással nem tudom. Ez a jó és rossz párhuzam már nem újdonság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...