Omerta: City of Gangsters - dátum és trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Tropico fejlesztői nem csupán a banánköztársaságok világát építgetik, hanem a 20-as évek Amerikájában is tehetünk is körutazást az Omerta: City of Gangsters című, ősszel érkező RTS-ükben. A szervezett bűnözésben kell érvényesülnünk, miközben a város feletti dominanciánkat erősítjük meg.

Szesztilalom, véres leszámolások, hosszú kabát és kalap, kubai szivar és feslett erkölcsű nők? Ismerős az alapszitu? A Kalypso Media és a Haemimont Games idén novemberben hozza el nekünk az Omerta: City of Gangsters-t PC-re és Xbox 360-ra. A stratégiában egy könyörtelen maffiózót alakítunk, akinek a feladata az lesz, hogy Atlantic Cityt minden eszközzel a magáévá tegye.

Ehhez minden eszköz adott, ami a szervezett bűnözés nagykönyvében meg van írva. Az 1920-as évek Amerikája nehéz terep, de okos taktikával miénk lehet a város feletti dominancia. Küzdünk a rivális bandákkal és a rend őreivel, miközben aljasabbnál aljasabb módszerekkel próbálunk érvényesülni a feketepiacon. Hosszú az út egy zöldfülű bevándorló előtt - ha Mafia rajongó vagy, érdekes lesz felülnézetből halmozni az élvezeteket. Megjelenés november folyamán - csekkold az új gameplay trailert!

23.
23.
DevilGamer
#22: Azért zártam le mert nem arról szól a cikk. És attól még ne mond az embernek hogy szerencsétlen, jó? Jó, hagyjuk meg van dumálva.
22.
22.
bence51
#19: Amúgy meg mit zárogatsz témát mintha admin lennél? Hallgasd meg a többiek véleményét is. Vagy csak a tiéd számít még ha hülyeséget mondasz is de nembaj téma lezárva? 18-es kommentedből pedig leesik , hogy így miután 6 ember legalább elmondta hogy a kérdésre a válasz nem, ezek után szerintem hagyjuk, megvan beszélve.
21.
21.
DevilGamer
#16: És a GTA se mindig TPS volt. Jó sok kommentet írtam, de kiengedem magamból a gőzt.
19.
19.
DevilGamer
#17: Téma lezárva! Ez nem a vitatkozásra való hely, ha az lenne akkor vitalapnak hívnák.
18.
18.
DevilGamer
#16: Menjél orvosnak, mert oltani nagyon tudsz. Egyébként "te szerencsétlen"(Már ne is haragudj!), ha kérdésben ott lenne a válasz akkor az igen lenne.
17.
17.
bence51
#16: és nincs szerkesztés gomb b****de azért kibannolnak ha felvagy háborodva..
16.
16.
bence51
#11: Jó, téma lezárva de ne trollkodjál már itt az oldalon vagy csak a zseniális kérdésekkel inkább fordulj orvoshoz bazd D:. Hogy lenne egy Rts a 2 legnagyobb sanbox Tps riválisa...háh...hát a kérdésben ott van a válasz te szerencsétlen nah Most van lezárva . DI xD
15.
15.
Cooper911
#1: Na menjél szépen Crysis 3-azni....
14.
14.
Cooper911
#12: Nekem is a Gangsters jutott eszembe, ez még akár jó is lehet.
13.
13.
giga321
12.
12.
Darox
Yay~! Utoljára a Gangsters 2-vel játszottam ami hasonló volt.
11.
11.
DevilGamer
#10: Oké, nem, téma lezárva!
10.
10.
simon 555
#5: Ahogy már mondták pl azért mert semmi közük egymáshoz:D
Ha már annyira hasonlítani akarod valamihez akkor a Godfather stratégiai módjához lehetne 3D grafikával meg kicsit részletesebben.
9.
9.
Garfartix
#5: ? Mi köze a GTAhoz vagy a Maffiához? :) Ez egy '20-as évek elején játszódó stratégia, aminek a célja hogy a városban a te családod legyen az úr.
A Mafia a harmincas években játszódik ( illetve a második még annál is később) , a lényege hogy egy szerencsétlen bűnözőt irányítva oldjuk meg a ránk kiszabott feladatokat, akárcsak a GTA-ban.
8.
8.
n_csacsi
kis költségvetésű játéknak néz ki, mégis hozhat pénzt a konyhára...a trailer hatására most kedvem támadt maffia-zni egyet :D
7.
7.
JcGross
#5: Mondjuk mert semmi közük egymáshoz?
6.
6.
DON GONDOCS
Majdnem dobtam egy szaltót. Az Atlantic City helyett Arkham City-t olvastam
3.
3.
DevilGamer
Mondhatjuk hogy találtunk egy Maffia és egy GTA V riválist?
1.
1.
Zombiekiller6
mi ez sims 1: gengszter kiegészítő lemez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...