Látnivalók a The Walking Dead: Episode 3-ból

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 28.
  • Videó
Hamarosan folytatódik a Telltale Games epizodikus formában megjelenő zombis játéka. A The Walking Dead: Episode 3 - Long Road Ahead a tengerentúlon ma landolt a PlayStation Networkön, Xbox Live-on, PC-n és Mac-en pedig holnap jelenik meg. Az európai premier még várat magára.

A jenkik már tisztában vannak vele, hogy miként alakul kicsiny csapatunk sorsa a zombiapokalipszis közepén. A szereplők már a szívünkhöz nőttek, itt az idő a folytatásra! A The Walking Dead: Episode 3 - Long Road Ahead a héten rajtol Észak-Amerikában - ha rendelkezel ilyen accounttal, akkor jól jársz. PSN-en 4,99 dollárt kóstál, míg Xbox Live-on 400 MS pontot. A Telltale még várja az európai és nemzetközi disztribútorok (pl.: SCEE) visszajelzését, s amint ez megtörténik, dátummal is tudnak majd szolgálni. Addig tekintsük meg a friss képeket és a trailert!


Ezek is érdekelhetnek

12.
KENKILL
Na végre hogy. Nem gondoltam, hogy ez az "augusztusi megjelenés" azt jelenti, hogy az utolsó napokban dobják ki. Imádtam az eddigieket, ezt is nagyon várom már.
9.
KeXxX
beszarok.. :D Clementine fegyvert fog :D Egyébként a második rész vége fele amikor a családnál vagy, az elég durvára sikeredett. Végre egyszer a játékban érezhettem magamat, nem csak játékosnak.
Egyébként ha valaki nézte a Való Világ 4-et vagy 5-öt, és azon belül látta az iskolás hetet akkor annak ismerős lehet az ősz hajú (fehér :D ) forma, mert kurvára hasonlít a magyar tanárra :D :DDD
7.
Gu3sT2
Remélem nem olyan lesz mint a 2. része :( nem azt mondom hogy rossz volt... de egy kalandjátéknál elvárnám hogy gondolkozni kelljen és ne csak beszélgetni/döntéseket hozni.
6.
Dontrip
#4: Nem tudom mit vársz egy képregényes ihletésű játéktól...
5.
HellaJay
#4: Szerintem ki se próbáltad, ez nem egy horror játék, nem az a célja hogy összefosd magad rajta.
4.
markoci555
borderlands-ban bejön ez a rajzos grafika, itt nem, félelmetes zombikat akarok nem rajzoltat
3.
Yanez
Na vegre!Mar alig vartam :)
2.
NemTudomMiLegyen
Állítólag az amerikaiak már ma az európaiak pedig holnaptól játszhatnak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...