WWE '13 - Mike Tyson tágítja a fejünket

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Mike Tyson már évek óta csupán önmaga paródiája, s bármilyen hihetetlen, nem áll messze tőle a pankráció sem. 1990 óta szórványosan vesz részt a WWE bajnokságában, s a soron következő videojátékban is játszható karakter lesz. A legújabb trailerben ő kapta a főszerepet.

Talán azért nem "jön át" számunkra a pankráció varázslata, mivel túlzottan is földhözragadtak vagyunk: vajon mennyire tudnak élvezetesek lenni az előre lefixált meccsek és a műesések? Hazánkban minimum meghurcolnák a sportolókat bundabotrányra hivatkozva. Mike Tyson az egyik nagy húzónév a WWE '13-ban, lássuk mit jelent számára a sportág! A játékot októberben vehetjük át a boltokban Xbox 360-ra vagy PS3-ra.

9.
9.
markoci555
legelőször minden pankrációs dolognál le kell írnom, mert késztetést érzek: meg van rendezve
másodszor, öcsém nagy rajongó és 2 pankrációs játéka is van, mindkettőt láttam, az egyik sz@rabb mint a másik, tele van bugokkal,és nem is tudom hogy lehet élvezni ezt a monoton sz@r játékot, tyson meg nem tudom hogy jött ide, pankráció=színészet, box=küzdősport, amúgy meg visszahúzhatna a börtönbe, mert oda való, vagy most hol van?:)
5.
5.
Samu
A GK ilyen, ezért járunk ide,nem értem miért baj az,hogy egy hír nem sterilen hanem egy kis személyes véleménnyel, cinizmussal van megírva, hiszen pont ez teszi különbözővé a többi hasonló témájú oldaltól,újságtól. Csak azért mert egy általunk kedvelt témáról így ír valaki nem biztos, hogy a szándék rossz! Az meg hogy a vérpistikék összeugranak alatta a kommentekben, az őket jellemzi. A pankráció egy nagy kamu, a régi időkben még volt varázsa, de mostmár 5 perc műverekedés+ 20 perc vontatott szónoklás az egész. Ettől függetlenül én is elnézegetem és jókat derülök a cirkuszon... pont ahogy ezen a rövid híren is.
4.
4.
FastestManAlive
Ahogy több ezer magyar gamer, én is naponta látogatom ezt az oldalt. Témájában a legigényesebbnek tartom és szívesebben jövök fel ide a játékvilág híreiért, mint bármely más külföldi oldalra. Épp ezért értetlenül állok, amikor időről időre felkerül egy ilyen, vagy ehhez hasonló stílusban közölt írás. Mivel az oldal nem blogként van feltüntetve, nem értem miért nem lehet az objektív híradáshoz tartania magát a cikkírónak. Az ilyen szarkasztikus, viccesnek szánt odamondogatás csupán értelmetlen flame warokhoz vezet, amik bizonyos szinten rombolják az oldal népszerűségét. Teljesen érthető azoknak az embereknek a reakciója, akik azért kattintottak rá erre a hírre, hogy tájékozódjanak egy általuk kedvelt pankrációt szimuláló játékról és ezt kapták az arcukba. Bár hat éve vagyok pankrációrajongó, teljes mértékben el tudom fogadni és megértem a cikkíró erről a műfajról alkotott véleményét, de talán nem ilyen formában kellene megosztania.
3.
3.
szcsaba1994
kívánom a cikkírónak, hogy inkább söprés aludni, ne a pankrációt fikázza :)
vagy fel bírna állni egy rko után esetleg túlélné the undertaker-t? Piszok kkeményen megdolgoznak a pénzükért.
Igen, van forgatóköny és nem izomból ütnek, de attól még valóságos
2.
2.
névtelenség
Oh Zoenn... ez a cikk a bundabotránnyal meg a földhöz ragadásággal. Megmosolyogtató.
HCW? Vagy a Viasat 6-os WWE adások?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...