Medal of Honor - Bin Laden-akció Bin Laden nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts ért a marketinghez: megállapodást kötött az Osama Bin Laden elleni akciót feldolgozó mozi készítőivel, aminek értelmében a Medal of Honor: Warfighter DLC-je is a témával foglalkozik majd. Mit jelent ez a gyakorlatban? Két multiplayer pályát, ami éppen Pakisztánban játszódik.

Az Electronic Arts váltig állítja, hogy a Medal of Honor: Warfighter valós eseményeken alapuló akciókkal várja a játékosokat, s míg könnyen lehet, hogy ez így van, a minap bejelentett DLC-nek akkor is nagyobb a füstje, mint a lángja.

A kiadó és a Sony Pictures megállapodásának értelmében a Medal of Honor: Warfighter két multiplayer pályát kap, amik az Osama Bin Laden elleni akciót feldolgozó film, a Zero Dark Thirty alapján készültek. Persze Bin Laden vendégszereplésére ne számítsunk: a Darra Gun Market egy illegális fegyverpiacot takar Pakisztánban, míg a Chitral egy Afganisztán és Kína által határolt, szintén pakisztáni területen játszódik majd - a helyszínek egyébként valódiak, utóbbin - úgy hírlik - egy ideig Bin Laden is tartózkodott.

A DLC december 17-én, éppen a Zero Dark Thirty premierjekor válik letölthetővé, a Limited Edition tulajdonosai ingyen szerezhetik majd be - egyébként 10 dollárra, illetve 800 Microsoft Pontra rúg a kiegészítő ára. A DLC-ből befolyt bevételekből 1-1 dollár, összességében pedig legalább 1 millió dollár jótékony célra megy el: a Project Honor program keretében veteránok részesülnek az adományból.

A Medal of Honor: Warfighter október 23-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

25.
25.
Giggsy
#24: Az öngyilkossághoz nem kell kurázsi. Sokan hiszik ezt, de valójában szó sincs róla. Az öngyilkosság gyáva megfutamodás a problémák elől. Volt pár öngyilkosság a közelemben és egyik sem volt bátor megoldás. És itt most olyanokról beszélek, hogy egy anyagilag szarban lévő kétgyerekes családból az apuka főbe lövi magát, hátrahagyva az immár még nagyobb szarban (ugye ilyesmire még a biztosító sem fizet) az asszonyt, meg az óvodás gyerekeket. Aztán láttam hasonlót egyedülálló anyukával is (ott szerencsére nem járt sikerrel a kísérlet, végülis csak két gyereket hagyott volna árván a hölgy)
És bár persze más téma a harcteret megjárt katonák öngyilkossága, de egy szempontból hasonló: az öngyilkosok az önsajnálatba süppednek és meg sem próbálnak küzdeni, vagy legalábbis nem küzdenek eléggé, hogy feldolgozzák a történteket, így a könnyebb menekülőutat választják. Ha nincs miért élniük, még akár meg is értem, a gond akkor van, mikor lenne kiért élniük és mégsem teszik.
24.
24.
Jinbobo
#23: nem hiszem hogy könnyen nyúlnának az öngyilkossághoz, ahhoz azért kell kurázsi. És akik azt választják, azok tényleg olyan dolgon mentek keresztül,amit szinte lehetetlen feldolgozni.
21.
21.
Giggsy
#20: Azért ilyesmiről szó sincs. Nyilván nemierőszakolókat, vagy rablógyilkosokat nem vesznek fel ott sem a seregbe. A fiatalkorú bandamúlt, vagy pár letartóztatás azonban még nem kizáró ok. És az ilyenek miután kikerülnek a seregből legalább értékes tagjai tudnak lenni a társadalomnak, amúgy meg dílerek lennének, vagy lepukkant alkeszek (az utóbbi persze még így sem kizárt, csak kevésbé valószínű)
18.
18.
Cuppak
#12 Nem lett annyira bukta, megvan az egyedi hangulata amit más játékban nem találsz, ha még csiszolnak rajta rohadt jó lesz, már rég nem codozok de moh nekem nagyon bejön :), nem agyatlan hentelés...
17.
17.
Cuppak
Király! :D Előrendeltem és kapok 2 pályát pluszba, örülök neki
16.
16.
Jinbobo
#6: Csak már kezd olyan érzésem lenni, hogy fél játékokat vásároltatnak meg full áron. Utána meg küldik a DLC-ket, hogy vedd meg a játék másik felét is, plusz költségért...
15.
15.
Jinbobo
Pedig milyen jó buli lenne ha bele tették volna Bin Laden-t. Ha fejen lövöd egyből egy arany trófea:)
A 2010-es Mehát is jól bereklámozták, és bár nem lett rossz játék, azért messze van a maradandó alkotásoktól.
14.
14.
ki55i
#13: így belegondolva igazad van :)
13.
13.
Giggsy
#9: Az a PC-sekkel szemben lenne igazságtalan. Gondolj bele, konzolosként veszel egy gépet mélyen áron alul, amivel aztán játszhatsz a modell kifutásáig (cirka 5 év) Ugyanez PC-re vetítve, egyrészt ugyebár az induló ár az úgy a konzol kétszerese (itt most új modellekről beszélünk, nem a lassan kifutó XBox360-PS3 párosról) és az öt év alatt legalább egyszer fejleszteni is kell, hogy az új játékok futási minősége megmaradjon. A PC-s a játék vásárlásakor csak a játékot fizeti meg, a konzolos az emellett még rejtetten a konzol valós (tehát nem az eladási) árának részletét is törleszti.
Emellett ugyebár az is szempont, hogy a konzolon bár lehetséges, ritkább a warez, PC-n viszont a konzolos játékár mellett még kevesebb lenne az eladás.
12.
12.
randall13
#10: Az emberek át lettek verve, még jó hogy eladtak annyit belőle. A játék nagyon bugos, közel játszhatatlan. Egyébként az 5millió rettentően kevés a befektetett munkához képest. Szóval igen, bukta. Ha te nem így gondolod, akkor mutass nekem telt szervereket. :(
10.
10.
tabu3x
#4: Szerinted, öt millió eladott példány bukta?
9.
9.
ki55i
#8: lehetséges, nem bántam meg a konzolt csak a warez miatt írtam hogy ált pc-n warezolnak igen én is csináltam, csak közelíthetnének a pc-s meg a konzolos árak.
8.
8.
Giggsy
#7: Annak is megvan az oka. A konzolok mind alá vannak árazva, és a játékeladásokból termelik be az árkülönbözetet.
7.
7.
ki55i
#6: hát XBOXon nem olyan elterjedt a warez főleg ha játszani is szeretnél mégis minket szopatnak, 3-4 rugóval többe került minden...
6.
6.
NoNametheOneandOnly
#4 Szerintem nem rossz játék ez. Egy próbát megérhet. A DLCkért meg hiába rinyáltok, ez a trend. joguk van ezt csinálni nem kell megvenni... örülj neki hogy megvétel után is van hozzá új tartalom... igaz hogy jobb helyeken pl: Valve ingyen adják, de pénzt kérni is jogos. Nem kevés meló van a játékokkal... És ha a társaság fele nem lewarezolná hanem megvenné lehet hogy még olcsóbb is lenne.. bár ezt én se hiszem el :D
4.
4.
randall13
Ez a játék kb akkora bukta lesz mint a 2010-es. Egy olyan közönséget akar lefedni, aminek már megvan a kedvenc játéka.
3.
3.
ki55i
asszem marad a BF3, vicc hogy még ki sem jött de már DLC znek 800 pontot meg nem ér 2 pálya főleg hogy 4000 a prémium a bf3hoz egyetlen vásárlás amit nem bántam meg :)
2.
2.
Csabee86
Az a vicces, hogy a limited edition előrendeléskor ugyanannyi, vagy minimálisan drágább szokott lenni mint a sima kiadás. Ha már előrendeled akkor érdemesebb azt előrendelni. Meg van, hogy előrendelésnél csak limited edition van.
1.
1.
RaZe_G'
Épp elő akartam rendelni, de hogy már a megjelenés elött a dlc-t harangozzák, ráadásul 2 pálya 800ms pont , nagyon jó, alapjátékba már nemtennék be...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...