Doom 4-re utaló jelek a Steam adatbázisában

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 1.
  • Pletyka
Link másolása
A PCGamesN magazin számolt be róla nemrégiben, hogy néhány lelkes hozzáértő megvizsgálta a Steam adatbázisát, amelyben Doom 4-re vonatkozó, félreérthetetlen jelek vannak. S ez nem minden, fény derül a Dishonored DLC-ire és arra is, hogy már úton van a Quake 5.

A Steam adatvizsgáló közössége Doom 4-re utaló jeleke vett észre a rendszer bejegyzései között. A pletykák a Bethesda többi játékát sem kímélik; fény derül a Dishonored első négy DLC-jének címére is, amik a következő:

  • Shadow Rat Pack
  • Backstreet Butcher Pack
  • Arcane Assassin Pack
  • Acrobatic Killer Pack


A Doom 4 már régóta készül, ám még nem jutott el abba a státuszba, hogy a nagyközönség előtt is leleplezzék. Annyit tudunk róla, hogy a Rage-dzsel debütált id Tech 5 engine hajtja. Az adatbázisban helyet kapott a Doom 3: BFG Edition, a Prey 2, valamint az ID Software Beta szolgáltatás - bármit is jelentsen ez. A Quake-rajongóknak feltűnhet a Project Ranger munkacím, amely talán a sorozat ötödik részét jelenti.

Nem ez lenne az első alkalom arra, hogy egy Steamre érkező program még a bejelentés előtt napvilágot lát: hasonló eset történt anno az Alan Wake PC-s verziójával.

Minden összeesküvés-elméletet szívesen látunk!

16.
16.
Hubert Cumberdale
#15: Szegények... kemény lehet kivárni azt a 6 másodpercet. Egy perc néma csend fájdalmatok tiszteletére...
14.
14.
s912
Én nagyon remélem, hogy a Doom 4-el az id ismét az "első" helyre kerül.. Grafikára azt hiszem nem lesz panasz (igen-igen, ATI-sok sírnak. Hozzáteszem NVIDIA-n semmi bajom nem volt a MÉG NEM is patchelt Rage-el), nah de ugye a grafika nem minden.. Én személy szerint örülnék egy Doom 2 játéknak, id tech 5 motorral :)
12.
12.
daneelolivaw
#11 gyenge sztori... kabe az egyetlen jatek, amit a sztorija miatt varok, es nincs cutscene? en inkabb orulok neki, ruhellem amikor megszakitjak a jatekot az unalmasabbnal unalmasabb videokkal. enelkul nem tudsz elkepzelni jatekot vagy mi?
10.
10.
guitarlord
#9: Mi a különbség a Valve és az ID közt? Komolyan! Mostanság szvsz kb. a semmi....mindkét cég esetében vársz 8-10 évet és akkor kiadnak valamit a kezükből, ami az ID esetében PC-re optimalizálatlan, nincs is befejezve, összecsapott valami, a Valve esetében meg a semmi (a Portal 2 nem számít most!), tekintve, hogy a HL3 lassan, de biztosan a Duke Nukem Forever betegsége felé száguld, az mondjuk igaz, hogy a Valve-nak ott a Steam, így kb. hiába sírunk HL3 után, de az ID azért más tészta (kéne legyen)....

Ezekről a pletykákról, meg itt-ott talált "bizonyítékokról" annyi a véleményem, hogy hiszem ha játszom!
9.
9.
névtelenség
Azért ezzel vigyázzunk! Hasonló módon találtak már pár éve HL3-ra utaló jeleket is, aztán még mindig ott tartunk, hogy a Valve másfele kacsingat (na jó ez lehet, hogy nem a legjobb példa tekintve, hogy a ID-ről van szó).
8.
8.
Cuppak
7.
7.
markoci555
ezaaaaaaz, úgy érzem itt az ideje újra kivinni a 3-ast:) legelső pc-s játékaim közt volt a doom 3, örökké a szívembe zártam
6.
6.
The Lone Drow
#5: Olvasd el, amit írtam, ezek az előrendelői bónuszok.
5.
5.
daenath
El is ment a kedvem a Dishonored-tol, meg a jatek meg se jelent de mar DLC van hozza!!!! (nem is keves)
3.
3.
The Lone Drow
Ezek a Dishonored DLC-k az előrendeléshez járnak, persze nem mind, de a boltokban többek közt ez a bónusz.
2.
2.
Necreon
Remélem a 3. részhez hasonlóan inkább lesz horror, mint sem a második rész arcade lövöldéje. A Quake 5 meg legyen csak olyan mint a Quake III Arena volt, ne mint a 4, amiből szintén komoly játékot akartak csinálni.

Bár, a Q3A stílusa a konzolok fő platformmá válásával kihalt, szóval erre sok esélyt nem látok, vagy agyoncsonkított egyszerűsített (hova tovább?) szénné tool-assit-olt játék lesz. Ne legyen igazam.
1.
1.
bodortamas1
Doom 4!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...