The Walking Dead - a negyedik epizód látnivalói

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan megérkezik a képregények alapján készült The Walking Dead-játék negyedik epizódja, a Telltale Games pedig rendkívüli izgalmakat ígér; ez a rész gondoskodik majd arról, hogy tűzbe jöjjünk az évadzáróra, mondják. A fejlesztőcég új trailert és screenshotokat adott ki.

A képregényeket feldolgozó The Walking Dead-játék negyedik epizódja akkor kezdődik, mikor a csipetcsapat megérkezik a Georgia-beli Savannahba, ahol rejtély és a Crawford nevű militarizált területen élő helyiek megmagyarázhatatlan cselekedetei várják hőseinket, A főszereplők természetesen nem ússzák meg konfliktus nélkül az átutazást.

Az Around Every Corner alcímet viselő folytatásban új karakterek mutatkoznak be, ráadásul az ígéretek szerint jó lesz végigjátszani, ugyanis ez az epizód gondoskodik a záró, ötödik fejezet felvezetéséről is. Megjelenési dátum még nincs, screenshotok és új trailer viszont már annál inkább.

6.
6.
wolfwarrior
Nagyon érdekes történet amit a játék elmesél és amire hatással vagy ÓRIÁSI csavarokkal ösztönöz arra, hogy nézzem a sorozatot.Akiknek nincs meg annak mondom, hogy (tudomásom szerint) drágul ahogy jelennek meg a folytató részek.
5.
5.
KENKILL
#4: Ok hülye vagyok, azt hittem az elsőről van szó :D
4.
4.
KENKILL
#1: Az nem az anyja volt, hanem valami szomszéd vagy szobalány, nem emlékszem. Azért beszólt volna kicsit ha megölöd az anyját nem gondolod? Meg egész végig a szüleit keresi, nem tűnt fel? A házukban lévő telefonból is az anyja beszél, Havannáról. Jéjzus...

Én is nagyon várom már, állat lesz.
1.
1.
Gu3sT2
Kíváncsi leszek milyen hatással lesz Clementine-ra az a sok dolog amit mondtuk neki/tettünk előtte. A 2. részben lelőtt nőre is kíváncsi lennék hogyha Clem anyja volt akkor mennyire számít hogy ki lövi le. A lényeg hogy várós :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...