Injustice - borító és Green Arrow karakterbemutató

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 11.
  • Videó
Link másolása
Az Injustice: Gods Among Us újabb karakteréről hullt le a lepel: Green Arrow is csatlakozni fog ahhoz a népes kompániához, melyet a bunyós cím felvonultat. A belépőről hangulatos trailer és néhány kép gondoskodik, de már tisztában vagyunk a játék borítótervével is. Ütős lesz!

A legfontosabb DC-képregényhősöket felvonultató Injustice: Gods Among Ust a Mortal Kombatról elhíresült NetherRealm fejleszti, és a játék számos aspektusa emlékeztet a véres bunyós címre - igaz, a játékmenet nélkülözi a testnedveket. Green Arrow igazi nagyszájú, ám kemény fickó, könnyűszerrel elkeni Wonder Woman száját is.


Ed Boon nemrégiben azt tweetelte, hogy hamarosan bemutatkozik Joker is néhány kép formájában, mindenesetre a játék borítóján előkelő helyet kap a nagy nevettető. Az Injustice: Gods Among Us 2013 áprilisában lát napvilágot PS3-on, Xbox 360-on és Wii U-n. Köszönjük, ampeeer!

20.
20.
#18: nekem az MK és hasonló játékok miatt miatt lenne rá igényem... na meg filmnézésre valóban jó, ha nem kell külön lejátszó...
18.
18.
#12: Kicsit ellentmondanék Traktorosnak (bocsi) de online-ra még mindig inkább PS-t vennék újra, ott mégiscsak ingyen van a multiplayer, xboxnál pedig van egy nem magas összegű éves díj. Plusz NEM FLAME, de amikor xboxon nyomtam a modern warfare 2-t (tudom, szar példa :D) nagyon sok kis hülyegyerek visítozott, valahogy ps-en meg inkább idősebbek (nem általánosítok, csak saját tapasztalat :D) Viszont attól is függ mire izgulsz, ha Halo, Gears of War, akkor inkább xbox éri meg, sajnos a harmadik részről már lemaradtam GoW-ból ps-re váltás miatt. Hüpp-hüpp :( de ha ezek nem szükségesek, akkor ps3 inkább. A ps a blu-ray miatt is poén nekem a mai napig, külön lejátszót nem akarnék venni, de így tök jó, van pár jó horrorom blu-rayen, ebayről 2000-4000 Ft körül lehet ilyen filmeket venni. Egyébként a legtöbb játék ugyanúgy megjelenik mindkettőre. Néhány exkluzív van csak. Remélem segítettem :)
17.
17.
16.
16.
DON GONDOCS
#12: Xbox olcsó gép-drága játék, Ps valamivel drágább gép-olcsóbb játék
13.
13.
giga321
Azt hiszem meg van kivel leszek végig :D Jó kis karakter.
12.
12.
#7 és #8
komolyan mondom igazán elgondolkodtam... még a végén meggyőztök... :)
na akkor egy gyors kérdés ps3 vagy xbox360 szigorúan anyagi szemszögből (gép ár, játék árak, és melyikre jelenik meg több játék, illetve melyiknél szélesebb a csemegézési skála) nézve???
10.
10.
Gotham123
Azért a 2 leghatalmasabb karakter befigyel az elején...:DD
9.
9.
M.invisible
Az a baj ezzel a játékkal, hogy számomra egy Mk vs Dc felmelegítésnek tűnik, csak annyi, hogy az MK9 rendszerére, és 2,5D megjelenÍtésére alapoz. Nem is lenne ez baj, ha az "előd" egy jól sikerül epizód lett volna. Plussz még az is hozzájárul nekem, hogy MK-t mindig is a brutalításáért szerettem, meg a meccsek végén a kivégzések miatt. Ez egy DC hősökkel telefakott játékban nyilván nem működhet. Ha szuperhős bunyót szeretnék, akkor inkább MVSC.
8.
8.
#6: Én is csak azt tudom mondani neked, hogy egy kis gyűjtéssel megéri hogy legyen egy "játékgéped" is a pc mellett. Pc nélkül meghaltam volna, így azt is vettem, mindössze 60 ezer volt egy komplett és megy rajta a diablo 3, és nem legalacsonyabban. Munkára is kell, letölteni, írni, stb, de jó mellette egy konzol. Azon is ha az ember nem viszi túlzásba, hogy nem minden hónapban akar 12 000 Ft-os játékokat, akkor simán megéri hosszabb távon.
5.
5.
Casiraghi84
Egyre jobban tetszik,azt hiszem én is vevő leszek rá!
2.
2.
természetesen ez már megint mindenre ...-ra jön, de PC-re nem, mint az MK... :( :( :(
1.
1.
thelegendary
Kicsit sem tetszik.... :P a Joker feje teliben nem áll jól neki, max 3/4 es profilban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...