Képeken a PS3-as Final Fantasy XIV

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 12.
  • Képek
Link másolása
Noha PC-n már 2010-ben elrajtolt a Final Fantasy XIV, PlayStation 3-ra még mindig várjuk a premiert; talán a konzolosok még szerencsésnek is mondhatók, elvégre ők kapásból a feljavított változatot fogják megkapni a jövő év elején. A mostani screenshotokon ezt a változatot vehetitek szemügyre.

2013-ban várható a Final Fantasy XIV PS3-as rajtja, a játék jelenleg alfaállapotban leledzik. Bár a késés önmagában mindig szomorú, így a konzolosok legalább kapásból az új, A Realm Reborn alcímet viselő átalakított változatot kapják.

A legújabb screenshotokon a PS3-as kiadás vehető szemügyre japán és angol feliratokkal egyaránt. Érdemes vetni néhány pillantást az irányításra: a képek tanúsága szerint alapvetően 16 képességet rendelhetünk a kontroller d-padjéhez és elülső gombjaihoz, ebből nyolcat az L2-vel, nyolcat pedig az R2 lenyomásával tudunk elsütni. Összesen 8 kiosztást készíthetünk, az L2 és az R2 együttes érintésével ugorhatunk a következő 16 darabhoz.

2.
2.
azureknight0715
Én még megvárom a gamekapocstól valamiféle értékelést, utána döntök. A final fantasy mostanában nemigen szerepel jól, de ps3-on nekem még mindig hiányzik valami jó kis mmo, mível arra nemigen jön ki olyan játék ezért gondolkodásra késztett:D
1.
1.
DON GONDOCS
Hát meglássuk mit hoznak ki belőle, valahogy az ff szériának nem jött be soha az mmo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...