Outlast - előzetes mindenszentek alkalmából

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 31.
  • Videó
Link másolása
Tovább folytatódik a halloweeni filmvetítés, az aktuális fellépő a Prince of Persia és az Assassin's Creed fejlesztésében közreműködött veteránok túlélőhorrorja, az Outlast. Idegtépő szörnyetegek, csend és zajok a háttérben, vajon az elménk kibírja-e a csapások sorozatát?

A Red Barrels Games annak ellenére, hogy egy frissen alakult stúdió, igazi játékipari veteránok alkotják, akik a Prince of Persia, Uncharted vagy a Splinter Cell fejlesztésében is részt vettek. A srácok megelégelték a horror műfajának hanyatlását, és ígéretük szerint az Outlast "igazi" hideglelős élménnyel kecsegtet. Megjelenés 2013 tavaszán, PC-re. További infókért kattints a játék adatlapjára!

29.
29.
Seaxa
#28: Nem marad más mint szemet hunyni ez felett, elvitte a cica, vagy bármi :D
Minden esetre én is várom nagyon, ha nem is váltja meg a világot, pár kellemes estén át biztos fog borzongatni.
28.
28.
bodortamas1
#26: Ha a te logikádat nézzük, akkor már így is logikai baki van benne, mert akkor nem kéne a holttesteknél lennie a fegyvereknek? Nem hiszem hogy azok a lények elcipelték a fegyókat máshova, ha valóban tudták volna, hogy mi az, akkor használnák, nem futkosnának utánunk. Mondjuk a lény elég intelligensnek tűnt, így ha a trailer összképét nézzük már logikátlan az egész.
27.
27.
Zorane
kicsit ilyen grave encounters fílingje van
26.
26.
Seaxa
#25: A videókban látott SWAT vagy kommandós holtestekre gondolva viszont valszeg a vége felé már nem fogják kihagyni a fegyvereket a dologból. Mert most, ha reálisan nézzük kell ez miatt jó pár lőfegyvernek lenni az épületben, ha meg nem lesz az elég nagy logikai baki..
25.
25.
bodortamas1
#23: Értem mire gondolsz, de ez a játék más... A trailer alapján pont azért félelmetes, mert tehetetlen vagy, ki vagy szolgáltatva a lénynek. Ha lenne egy kisbicskád, akkor már nem lenne meg az a horror érzet, mert odamész a lényhez és lemészárolod. Itt pont az a lényeg, hogy próbáld elkerülni.
24.
24.
drat576
#23: *vagy csak kisbicskád van
23.
23.
drat576
#22: én jobban szeretem azt ha azért akad valami fegyver (cső, fadarab), a SH-nél vagy a Blair Witch: Rustin Parrnél pont az volta rémisztő hogy alig van töltényed, vagy így kisbicskád van és így kell túlélni a borzalmakat (a lőszert inkább érdemes a bossokra hagyni) - ha meg lemegy a HP-d itt is futni kell - egy igazi horrorban nincs hova bújni ^^
22.
22.
bodortamas1
#18: Remélem ebbe nem lehet megölni őket, mert akkor már nem lenne olyan félelmetes. Remélem ez egy olyan játék lesz, amiben tényleg túlélni kell, a te szavaiddal élve: "bujkálni meg futkosni" kell majd. Ha nem vagy elég leleményes halott vagy és ne legyen sok idő gondolkozni, hanem néhány pillanat alatt kelljen eldönteni, hogy kimész a szobából, vagy elbújsz. Ettől lesz egy horror játék igazán paráztatós, hogy tudod, gyorsan kell döntened. Mind a trailerben, mutatta a kamerával, hogy továbbmehetett volna az ajtón, de az ágy alá bújt. Gondolom itt arra akartak utalni, hogy sokszor ilyen döntéshelyzetekben leszünk majd.
21.
21.
p3ti
Zsír volt a trailer , haverral szoktunk néha végig játszani ilyen paráztatós játékokat :) Ezt szemmel tartom
20.
20.
Pharaoh
15#: Igen a REC alapján készült a Quarantine (ami szvsz pöttyet jobb, mert ott legalább nem keverték a tudományt és a misztikumot), én pedig az éjjellátó kamerával való keresgéléses hangulatra és a kiszolgáltatottság érzetére utaltam a címmel!
18.
18.
drat576
minőségi munkának tűnik, de nem szeretem a bujkálást meg futkorászást, még a Silent Hill-ben is el lehetett picsázni a monsztrékat
17.
17.
planktone
Amnesia beütése van az elejének, lámpa helyett éjjellátós kamera, gondolom ebbe meg majd az elemeket kell gyűjtögetni :) Majd gameplay videók alapján lehet eldönteni mennyire is lesz jó.
16.
16.
markoci555
ez nagyon durva ember, nem tudom melyiktől fogok szívrohamot kapni, amnesia vagy ez, már most félek, ez a videó félelmetesebb volt min az amnesia trailer szerintem
15.
15.
Edy92
#6: Quarantine ([REC] eredetileg) sztem. nem ilyen stílusjegyekkel bír ez abszolút Grave Encounters keveredve a közvilágítással, azaz szenzáció hajhász horror game lesz ebből.
14.
14.
frenkyboyhun
Biztos ,hogy én akarok játszani ezzel ? :DDD
10.
10.
Az sosem baj ha valami klisés,a lényeg ,hogy csinálják meg jól.
9.
9.
bodortamas1
Ez kib@szott nagy!! Ilyen játékra mióta vártam!
8.
8.
MrBrooks
Nem mondok ítéletet felette, mivel nem próbáltam. De azt kell mégis megjegyeznem, hogy a trailerben ( vagy minek nevezzem) elsütöttek minden lehetséges klisét, és valahogy végig az volt az érzetem, hogy ezt már láttam valahol.. Na dehát ez van, ők is azzal főznek amilyük van.. :/
7.
7.
Tokodboy
Jó kis render videó, vagy legalábbis track view.
Sajnos semmi köze nincs az ingamehez:(
6.
6.
Pharaoh
Na eeez horror game! Valakik mondták az első hírrel kapcsolatban, hogy ez a koncepció már lejárt lemez! Azok nézzék meg ezt és maradjanak csendben! Nem tudom ez még mennyire kiforrott és mennyire ingame, de ha a végleges játék hangulata és játékélménye is ilyen lesz akkor tarolni fognak a kategóráiban! Kicsit Amnesia és F.E.A.R. 2 szerű légkört véltem felfedezni kis Quarantine (2008 film) élménnyel keveredve!
5.
5.
Mortis
#4: Legalább olyan gagyinak is tűnik, mint az a film.
A történet habkönnyűnek tűnik, futkározás, szokásos képünkbe tolt ijesztgetés...Meglátjuk.
4.
4.
giga321
#3: Kemény , Tiszta grave encounters , lehet nem fogok vele játszani nem nagyon bírnám ki:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...