Dragon Age III: Inquisition - itt az első screenshot

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 15.
  • Képek
Link másolása
A tegnap este megrendezett Bradford Animation Festivalon mutatták be a Dragon Age III: Inquisition első screenshotját, mely már ténylegesen a játékból származik. Igaz, a szerepjáték végleges külleme nem pont ilyen lesz, hiszen ez egy nagyon korai verzióból lőtték, és a minősége sem a legjobb.

A BioWare animációs guruja, Neil Thompson mutatta be a Dragon Age III: Inquisitionból származó első képet. Az úriember elmondása szerint ez az első eset, amikor a fejlesztőkön kívül másvalaki is megtekintheti a képkockát. Mint ismeretes, a sorozat első két részét futtató Eclipse engine-t lecserélték a modern Frostbite 2-re, ám a részletek nem igazán kivehetőek, tekintve, hogy a kedvcsináló kétes minőségű.

Ez is valami. Thompson megjegyezte, hogy már a Dragon Age II-n is meglátszott az idő vasfoga, ideje volt váltani. A fejlesztők egyből beleszerettek a DICE technológiájába, lenyűgöző látvánnyal lesz dolgunk a megjelenés idején. A kép persze nem tükrözi a végleges játék minőségét.

A Dragon Age III: Inquisition 2013 őszén jelenik meg.

14.
14.
drat576
#11: 2 és fél éves fejlesztési idő, a második rész 2011 márciusi
13.
13.
hedzsooo
#12: Kb. dettó én is így állok az egészhez, bizakodom egyenlőre én is.
12.
12.
vuliem
Nálam a Bioware ezzel játssza az utolsó kártyáját, úgyhogy én bizakodok benne, hogy az első rész magasságához mérten ismét egy k*va jó szerepjátékot fogunk kapni. Mondjuk ha nem állnak az EA a hátuk mögött, akkor biztosabb lennék benne, hogy elfelejtik azt a baromságot, hogy ilyen stílusú RPG-t analfabétáknak kell gyártani.
11.
11.
Archondelta
#9: Ez igaz, sőt nem árt azt is figyelembe venni, hogy hacsak nem írja át a fél motort a BioWare, akkor még zoomra sem lesz lehetőség, nemhogy egy izometrikus nézetre (tekintve, hogy eddig javarészt FPS-ek alatt dübörgött ez a motor).

No, meg ez a másfél éves fejlesztési időtartam sem túl biztató: ugyanennyi idő kellett a BioWare-nek, hogy összehányja a második részt anno.
10.
10.
Archondelta
#8: A második rész kritikán aluli volt, de ez köztudott. Az első rész egy mestermű, ám aki nem fogékony a stílusra, annak nem érdemes megpróbálkoznia vele, mert mai normákhoz mérten az egy hardcore szerepjáték.
9.
9.
drat576
az első részt imádom, a top 5-ben nálam tuti ott van, nagyon jó lenne egy méltó folytatás...frostbite meg háát, igazán csak a DICE tud bánni vele, meg nem minden környezetben muzsikál annyira jól, szerintem pl a növényzet (fák meg ilyesmi) nem túl fejlett ábrázolást mutat, a fényekben, megvilágításokban tényleg kitűnik..de végül is mind1, vagyis annyira nem, mert ez a motor sem a BioWare választása volt szerintem hanem inkább az EA dobta meg őket vele, és ebből már érezhető egyfajta nyomás ami a Bio-t nem tereli igazán jó irányba (egy ideje)
8.
8.
Jinbobo
most komolyan szükség volt erre? Minek 3. rész egy ilyen gyenge játéknak? Bár csak a 2. részével játszottam, de az minden volt csak nem élvezetes. 10 perc párbeszéd, 10perc harc-és ebből áll az egész játék... pfff aki ezt élvezte annak kéne beszélni egy orvossal:)
5.
5.
BryceHUN
"A fejlesztők egyből beleszerettek a DICE technológiájába"

Szerintem inkább az EA.
4.
4.
Elyas
heh

,,a szarból nem lehet várat építeni" márpedig a 2 az barátaim szar volt... az sem jó hogy megint a frostbite-al jönnek... ne a grafikája legyen jó hanem a játékmenete
3.
3.
Connor
hát nekem az 1még bejött de a 2...:DD az csak 1 vicc volt, a 3 hátha felűlmúlja elődjeit, bár azokat nemlesz nehéz.
sztem!!
2.
2.
Sun9us
Nesze semmi fogd meg jól. Mellesleg elég nyugtalanító, hogy már most a grafikával pedáloznak. A többivel mi van? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...