ZombiU - élőszereplős videó a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 29.
  • Videó
Link másolása
Holnap debütál nálunk a Nintendo Wii U, s vele együtt a Ubisoft zseniálisnak tűnő élőholtas túlélőjátéka, a ZombiU. Itt egy újabb launch trailer, amely egy hús-vér királyi testőr utolsó perceire koncentrál.

Holnap új konzolt avathatunk kishazánkban, ami mellé nem árt bevásárolni néhány ígéretes exkluzívból. Ilyen a ZombiU is, amit számtalanszor méltattunk már, ideje hát a kezünkbe venni. Újabb launch trailert adott ki a Ubisoft, melyben a királyi testőrség egyik tagja csapdába kerül, és úgy fest, kezd megőrülni.

9.
9.
Caine
Ez a játék csak a kezdet!Nagyon dúrván király és biztosra veszem hogy lesznek még rá olyan címek amiket kár lenne kihagyni!Ha most nem is de a jövő év elején tuti veszek egy Wii U-t!
8.
8.
koffein
Ilyen konzolt is veszek majd.
7.
7.
markoci555
nem ilyen videóra számítottam... most kicsit át kell értékelnem a dolgot
6.
6.
p3ti
#3: Ez csak egy start game , gondolj bele mik fognak még jönni amikkel csak WiiU-n tudsz játszani :) Szerintem jó gép lesz ez , remélhetőleg kap pár nagyon szép címet
4.
4.
Gamelord
#3: Szerintem nem valami bonyolult. Nézzük azt a példát, hogy a kontrolleren a térkép van, így sokkal reálisabb, mintha csak úgy megjelenne a képernyőn a térkép, és addig megáll a játék, ahogyan azt megszokhattuk a legtöbb játékban.
+ nem csak ez a játék van Wii u-ra, igen sok címmel jelenik meg.
3.
3.
Freed
Egy játék miatt szerintem nem érdemes venni WiiU-t Ott van a Dead Island. Az sem rossz játék.Igaz nem ennyire összetett de 1 játék miatt?? Meg nekem kissé bonyolultnak tűnik ez a dupla képernyős irányítás...Vagy most mi is van? Nézni kell a tv-t is meg a kontrolert is?
2.
2.
Gamelord
Komoly :) jól sikerült a vidi.
1.
1.
latyaa
Ha nem lenne ilyen rohadt drága , és nem lenne itt a nyakunkon a karácsony akkor meg lepném magam egy ilyennel. De esélytelen , de ez a játék .... wáááá iszonyat jó . Kár hogy nem adják ki Xbox-ra. De hát kell oda is egy pár húzós cím.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...