Edge of Twilight (újra)bejelentés konzolokra

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Fuzzyeyes Entertainment bejelentette, hogy 2013 nyarán érkezik a hányatott sorsú Edge of Twilight konzolokra. A steampunk cím mellé egy iOS-es játék is készül, ami ingyenes lesz.

A Fuzzyeyes Entertainment és a JDJC közti partnerség gyümölcseként, 2013 nyarán érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra az Edge of Twilight című steampunk akció-kalandjáték. Az Edge of Twilight világában a nappalt és az éjszakát két különböző királyság uralja más-más fajokkal, a főhős Night Lex az, aki összeköti a két birodalmat.

A projekt története már most kalandos: 2008-ban jelentették be először, majd 2009-ben fiókba került, a fejlesztő Fuzzyeyes pedig elbocsátotta a legtöbb alkalmazottját. A csapat végül a JDJC támogatásával és egy másik vezetőséggel alakult újra, megtartotta a Fuzzyeyes nevet, és már 2011 óta azon dolgozik, hogy a rajongók reakcióira hallgatva támassza fel a produktumot. 

A Fuzzyeyes emellett bejelentette, hogy egy új játék is napvilágot lát az Apple App Store-ban, melynek címe Edge of Twilight - Horizon lesz. Ahogy a nagygépes programban, a játékosok itt is Night Lex bőrébe bújhatnak majd, aki gyorsaságát és eszét latba véve jár túl a később szintén felbukkanó főellenség eszén.

Hasonló mulatságot ígérnek az Edge of Twilight konzolos verziói is, akcióból és fejtörőkből nem lesz hiány. Akik letöltik az amúgy ingyenes alkalmazást, folyamatosan hozzáférhetnek a nagytestvér fejlesztési híreihez, képeihez, valamint előzetes videóihoz.

A Fuzzeyes valódi multiplatform sorozatot szeretne az Edge of Twilightból, de ehhez az is kell, hogy a játékosok lelkesen fogadják.

5.
5.
Killerbee
#2: Még akkor van 2 napjuk :P
Amúgy tényleg jó rég óra nem volt róla semmi, pedig ígéretesnek tűnt, mondjuk nem a grafika miatt. Na majd meglátjuk mit hegesztettek azóta.
4.
4.
metercsiken
A steampunk világ mindig érdekes, úgyhogy én várom!
2.
2.
crytek
Nemrég volt hírbe még idén megjelenhet! Várjuk!
1.
1.
markoci555
most hallok róla először, de nagyon kíváncsi lettem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...