Egy hónap Gold-tagság jár az Xbox Live leállásáért

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 31.
  • Hír
Link másolása
Helyreállt az Xbox Live, a Microsoft pedig elnézést kért a kellemetlenségekért. Minden érintettnek egy hónap Gold-tagságot ad kompenzálásul, az ajándék előfizetés kiosztása teljesen automatikus.

Ahogy arról beszámoltunk, az elmúlt napokban nem működött száz százalékosan az Xbox Live, eleinte a Marketplace-szel voltak gondok, később pedig a felhős adattárolás rosszalkodott. A Microsoft mostanra helyreállította a szolgáltatást, jóllehet ez saját bevallása szerint is tovább tartott, mint várta.

Tegnap még ez volt a helyzet

Major Nelson tájékoztatta a nagyérdeműt a jelenlegi helyzetről, egyúttal átadta Alex Garden, az Xbox Live-ért felelős vezető üzenetét a felhasználóknak: Garden maga is megköszönte a játékosok türelmét, egyúttal bejelentette, hogy minden érintett egyhavi Xbox Live Gold-előfizetést kap ajándékba. Hogy kik pontosan az érintettek, azt a Microsoft tudja, a kiosztás teljesen automatikusan történik, nincs más dolgotok, mint türelmesen várni.

22.
22.
Giga0509
#21: -a,bocs,este van,izé,hajnal.
21.
21.
Giga0509
Blizzard tanulhatna tőlük.Pont pár napja álltak le a WoW (és állítólag a SC2) szerverek kb.1 napra,aztán amikor haldoklott a fórumokon a sok kocka,a Blizzard finoman elküldte a őket a k*rva anyjukba,mondván nem az ő bajuk. :D
20.
20.
Macccy
#19: Boldog Új Évet! ..... de ne általánosíts! ... nem kéne :|
19.
19.
Winter
Itt kívánnék mindenkinek nagyon Boldog Új Évet!
Látom, van ami nem változik...
Magyarországi konzoltársadalom én így szeretlek! :)
16.
16.
Macccy
#8: Való igaz, bár Daniel elírta, mert a PSN akkor közel 1 hónapig nem ment illetve voltak outage-ek a modulokban. De jogos, akkor a Sony 10-20 dolláros játékokat adott, a Microsoft pedig egy durván 3-4 dolláros Live hónapot. Egyszerű matek, egyik cég se szeretetszolgálat, de ahogy lentebb írták: a gesztus a lényeg!

A "nesze semmi fogd meg jól" látásmódú fórumozót kérdem, mit várt? Plazmatévét aranyba öntve? Inkább jó lenne, ha más szolgáltatók (DIGI, Chello, Invitel, T-Bagázs ... de írhatnék Eon-t is) átvennék ezt a szokást kimaradás esetére ... de nem fogják.
15.
15.
Macccy
#14: Akkor kezdhetsz őrülni te nagyonmagyar, bármilyen videokártyád vagy sokmagos processzorod, alaplapod többet avul havonta, mint amibe ez az "elavult lehúzás" kerül ... (~500 magyar Ft) Kihagytam az írható DVD-ket?:)

Nos pontosan ENNYI értelme van minden konzolhírhez magyarkodni, pécéskedni, meg jönni az okosságokkal! Mester ...
14.
14.
mestermagyar
Itt még mindig ilyen elavult módon húzzák a zsozsót? Pc-sként beleörülnék, hogy az alapvetöért elöfizessek. Nevetséges, hogy a multihoz ez kell. Látszik, hogy 6 éves a konzol.
13.
13.
eddy22
#10: Te vagy a legokosabb a világon! irigyelünk!
12.
12.
Bence14
#10: Tényleg nagyon okos vagy! (Y)
11.
11.
szogyenyi
Ezt jó lenne tudni tényleg, hogy ki az érintettek. Januárban pont jól jönne az ingyenes Live, ilyenkor ráérnék kihasználni.
10.
10.
Dark_Temptation
#8: 1-2? az okosabbaknak van 2-3 profilja és én így bezsebeltem mind a 6 játékot (ha jól emlékszem annyi volt)
9.
9.
Jared
Ez is valani :-)
8.
8.
Bred
#7: Jah. Kaptál 1-2 játékot ingyen az aztán semmi.És az nem csak 1 hónapra szolt.
7.
7.
DanielMcBas
#6: Legalább próbálkoznak . Amikor a PSN nem működött egy hétig akkor volt az igazi nesze semmi fogd meg jól .
6.
6.
Falcon
nesze semmi fogd meg jól!!!!!
5.
5.
Gamelord
Attól tartok, nem vagyok érintett :(
4.
4.
zimonyini
Ez azért korrekt dolog, de ha belegondolok, a minimum, ha már egyszer fizet a Live-ért az ember.
1.
1.
Macccy
"Hogy kik az érintettek ..."
Igen ezt szerettem volna én is kérdezni, mert fura módon nálam (!) nem volt ilyen másfél napos megy-nemmegy, mint amit mondtak. Épp azt találgattam, talán ez csak egyes régiókat (regisztráció és nem fizikai lokáció függvénye) érintett, mert UK reggel csak 1 megszakadás volt, de az is csak max egy estét.

Ha látok az éves Live -om végére odaírva +1 hónapot minden esetre megköszönöm :)
Így kell ezt! [hüvelykujj fel]
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...