StarCraft II: HotS - a közösségi funkciókról

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 1.
  • Videó
Link másolása
Friss videósorozatot indított a Blizzard a StarCraft II: Heart of the Swarm kapcsán. Az első részben az RTS közösségi funkcióiról hull le a lepel: klánokba és csoportokba verődve küzdhetünk az online győzelemért.

A StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenéséig még bő egy hónap van hátra, de addig sem maradunk látnivalók nélkül. Elindult a Blizzard új videósorozata, amely számba veszi a stratégia főbb jellegzetességeit és újításait. A csapat közösségi menedzsere, Kevin “Cloaken” Johnson részletesen taglalja nekünk a klánok és csoportok közti kommunikációt, illetve minden ezzel járó fícsört.

A zergek hadjáratára kihegyezett StarCraft II: Heart of the Swarm március 12-én jelenik meg PC-re és Macre.

4.
4.
markoci555
banyek most alig értek valamit a vidiből, leírhattátok volna kicsit részletesebben mi lesz
3.
3.
KőbányaKispest
#2: Itt nem érdemes egy értékelésre sem adni, mert nevetséges az összes.
2.
2.
PAtr0n
Jajj de várós már... annyira szupi lett az első epizód is. Sokan fanyalogtak, hogy semmi újat nem hozott, és csak egy remake. Pedig pont ez benne a jó. Minimális újítás pont annyi amennyi kellett, és megmaradt a régi SC hangulat. Annyiban viszont egyet értek a fanyalgókkal, hogy a GK teszt anno túlzó volt és szubjektív, mert 10 pontot egy játék sem érdemel. Tökéletes játék nem létezik, úgy mint tökéletes ember sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...