Aliens: Colonial Marines - a Sega tagadja a vádakat

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 13.
  • Hír
Link másolása
Ahogy arról beszámoltunk, tegnap felreppent az a feltételezés, miszerint az Aliens: Colonial Marines egyjátékos kampányát nem a Gearbox készítette, hanem a TimeGate Studios. A Sega szerint szó sincs erről.

Egy korábbi Gearbox-alkalmazott 2012-ben született fórumbejegyzésére hivatkozva tegnap olyan feltételezés látott napvilágot, miszerint az Aliens: Colonial Marines egyjátékos kampányáért a Section 8 fejlesztője, a TimeGate Studios felelt, nem pedig a Gearbox.

A Sega of America vezető producere, Matthew J. Powers elutasította a vádakat és "egyáltalán nincs" arról szó, hogy a kampányt kiadták volna egy külső fejlesztőcsapatnak. A TimeGate és társai egyszerűen csak segítették a Gearbox Software munkáját az egy- és többjátékos módok elkészítésében.

A kiadó szerint tehát nem fedi a valóságot az állítólagos Gearbox-alkalmazott tavaly májusban írt fórumbejegyzése. Az Aliens: Colonial Marines munkálatainak java részét Randy Pitchford csapata végezte, éppen ezért a közösségi támadások terhe is az ő vállukat nyomja. Nincs kibúvó.

17.
17.
Atusz97
Nem hinném hogy átlag patchek belepiszkálnának a játék agyába, vagy a grafikába. Max multis javitások, de hát elméletileg az jól megy.
16.
16.
kharami
Állítólag már jött rá valami javítás féleség, vagy jön nem tudom pontosan! Bár ki tudja mennyit javít a game en?!
15.
15.
Atusz97
A rajongóknak ha tetszik, vigyék. Ha jól tudom nincs megtiltva. Személy szerint szeretem az egész Alien, Predator, Alien vs Predator témákat de ez a játék nem fogott meg úgy hogy megvegyem. De most nem is ez a lényeg. A legnagyobb baklövés a Gear Box részéről hogy le akarták tagadni. Ez mekkora pofátlanság mát?! Ha elvállalták akkor válallják a következményeket is. Ha meg rájuk aggatták a game-t, akkor miért nem mondják hogy nem volt választásuk? Nem is hazudtak volna. Sajnálom őket hogy ennyire nem sikerült ez nekik, de azért szerintem ez az Alien is egy rétegjáték. Sosem lesz CoD se Amnesia se más. Ez Alien. Lehet hogy nem a legjobb, de Alien és azt a rajongó már csak azért is megveszi vagy szemet huny a hibák felett. Ezért rajongó egy rajongó. Persze néha van olyan amikor valami olyan szar lesz hogy a fanok elvesztik a hitüket, de az igazi veteránok azért veszik meg szerintem még igy is hogy később legyen folytatása ami remélhetőleg jobb lesz.
14.
14.
dBLOOD
Fu a fickó a képen hogy megette! :D
13.
13.
Szerintem nem lett rossz játék. Egyedül a grafikai megvalósítás a hiba nálam, de azt már a megjelenés előtti videokban láthattuk hogy milyen. Én eladni se fogom, pont beleillik az alien Blu rayek közé.
12.
12.
guitarlord
#7: Szögezzünk egy dolgot gyorsan: a Duke Nukem Forevert a Gearbox "csak" befejezte, nem is akartak úgy nagyon hozzárakni semmit és bőven a megjelenés elmondták többször, hogy a 3DRealms munkáját akarták elhozni, nem pedig rendberakni, ami teljesen logikus, mert 1X év fejlesztés után a programkód kb. úgy nézhetett ki, mint egy nagy rakás ***....

Az ACM-t már nem nagyon lehet megmagyarázni, hányatott sorsú játék a kezdet kezdete óta, nem kellett volna kihozni és kész, de gondolom a kiadó erőltette, hátha egy kevés visszajön belőle....nem fog, néhány hónap múlva majd jön a hír, hogy veszteséges lett az egész, ott fognak panaszkodni, miközben Mi innen (közgazdász végzettség/jóstehetség nélkül) megmondtuk már korábban, hogy ezt nagyon gyorsan dobják a szemétbe, mert bukás lesz, nem kicsit....Jelen esetben még az is lehet, hogy olcsóbban kijöttek volna (értsd: kisebb veszteséggel), ha valóban elkaszálják a projektet.....
.
Engem inkább az zavar, hogy akik meghozzák ezeket a döntéseket, azok úgy látszik nem ebben a világban élnek, nem játszanak más játékokkal, csak a $ létezik, ahelyett, hogy leültek volna és játszanak 5 percet ezzel, meg a Borderlands 2-vel, azonnal rájöttek volna, hogy mi is a helyzet....A Tesztelők amúgy mit ittak, hogy nem szóltak egy szót se? Vagy nem is engedték Nekik?
11.
11.
Macifasz
#6: Mert a tengerész szál az egyetlen, amibe némi kihívást és horror faktort is lehet vinni. Ha Aliennel vagy esetleg Predatorral nyomulnál, abban sok izgalom, kihívás nem lenne. Az AVP3-ban is a Marine szál ért valamit, a másik kettő egy agyatlan, izgalomtól mentes, majdhogynem GOD mód volt. Semmi baj nincs a tengerészgyalogosokkal...csak kéne már egy normális játékot írni köréjük.
10.
10.
Lapocka
#7: van még ott Half Life: Opfor, Blue Shift, Decay mind nagyon jó kiegészítők voltak
9.
9.
ribizly
#8: Ha ez igaz, akkor nem értem miért kell rombolniuk a hírnevüket. Ezek ugyanis jelenleg másra nem jók. Valahol sajnálom a helyzetet, de ebben a formában arra sem vállalkozom, hogy kipróbáljam... A Duke4Ever-el eléggé elvették már a kedvemet.
8.
8.
tabu3x
#7: ezt is csak a nyakukba vették - mint a duke4ver-t - és betolták a célba. sokat nem tettek hozzá...
7.
7.
ribizly
Én nem tudom, hogy most akkor melyik is a cikibb... Ugyanis, ha ezt is a GearBox-os fiúk csinálták (mint a Duke4Ever-t), akkor egyre inkább az az érzésem, hogy lassan el lehet őket felejteni, mert a "jó" játékaikat (Borderlands, Brothers in Arms) csak véletlenül sikerült úgy összehozni. Én inkább meghúznám magamat a helyükben.
6.
6.
Hubert Cumberdale
#5: Így van. Sosem értettem, hogy miért ezt a tengerész szálat erőltetik, hisz a 4 film közül csak 1-ben voltak ők a csúzlis betyárok. Annyi mindent ki lehetne hozni ebből az univerzumból, de nem! Egy már 60x lerágott csontot dobálnak a képünkbe, hogy "rágjátok b#zik!!"
5.
5.
azureknight0715
Amúgy ebből is milyen jó játékot lehetne összehozni az egész adja magát. Az a szar hogy olyanoknál van a játék joga akik nem tudnak mit kezdeni vele, amit próbálnak azt is szarul...
3.
3.
ground
Adjuk ki alvállalkozóknak ,.,Jöjjön a profit,,.
2.
2.
DON GONDOCS
A játék kampánya éppen üti az elvárható szintet kár, ezen fröcsögni. Bár szégyen hogy az egész játék legizgalmasabb része amikor észrevétlenül kell megszökni az Alien fészekből, a többi meg egy monoton célövölde.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...