Injustice: Gods Among Us - a heti bunyóadag

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 23.
  • Videó
Link másolása
Újabb hétvége, újabb két epikus összecsapás landolt az interneten. Ezúttal Zöld Lámpás és Solomon Grundy néz farkasszemet egymással, őket követi Aquaman Cyborg ellen. Helyezkedjetek kényelembe!

Az Injustice: Gods Among Us esetében elszaladt a ló a NetherRealm alatt: a küzdelmek kitágultak, és - szuperhősökről lévén szó - erős túlzásoktól sem mentesek. Csekkoljátok le Zöld Lámpás és Solomon Grundy párharcát, valamint Aquaman és Cyborg pofozkodását!

A játék április 19-én jelenik meg Xbox 360-on, PS3-on és Wii U-n. Köszönjük, Sanyeszpaloc$!

17.
17.
DBJoe
Biztos lesz olyan jó mint a Street fighter 4.
15.
15.
DON GONDOCS
Hát egy akcó kaland játékot szívesebben látnék a DC univerzumban. Meg ahogy előttem is írták hogy itt a karakterek nagy részét nem lehe komolyan venni. Superman is inkább katasztrófa elhárító és Green lanternek is a közvetet harc az erőssége értsd a gyűrűs trükkök. De meglássuk milyen lesz.
13.
13.
sunstreaker
tetszik a sunci hangja a videó alatt :D
12.
12.
Quent1n
#7: Fura de nekem a figurák esése mozgása stb. visszalépésnek tűnik egyelőre az MK-hoz képest.
10.
10.
Hubert Cumberdale
12-3 évesen jót pörögtünk az ilyen játékokkal, arra jók.

Azért egy hasonló kaliberű fightot szívesen viszont látnék egy játékban, talán még érdekelne is:
http://www.youtube.com/watch?v=eMhreKFJA-I
9.
9.
MrBenjamintoto
#5: Én a Manhunternek örülnék egyik kedvenc karakterem
8.
8.
Kenny88
Egész vegyes érzéssel állok ehhez a címhez. A DC univerzumot nagyon szeretem. A DCUO-t viszonylag sokáig toltam. Ez a MK stílusú zúzda kicsit fura. Csak nekem fura, hogy olyan karakterek mint Joker közelharci búnyóban tolják? Meg Aquaman?! Nemáá. Az hogy Batman meg Superman pofonokat osztogatnak, még valahogy oké, de a többit nem tudom komolyan venni. Már amennyire egy képregény alapú verekedős videójátékot komolyan lehet venni:D
7.
7.
br1Koo
Hát hülyeségből most sincs hiány :D Olyanok mint valami máűanyag figurák, jobban megnézve a figurák mozgását, esését, mondjuk ez az mk-ra is jellemző volt. :)
Viszont, hogy a karakterekhez is hozzászóljak, van egy olyan érzésem hogy a profik körében ez a cyborg igen kedvelt lesz.
6.
6.
giga321
Aquaman-t sejtettem, hogy nyerni fog. Kicsit jobb színben akarják feltüntetni ezt a pancser szuperhőst. Green Lantern is jó volt.
5.
5.
Sanyeszpaloc$
Jók lettek! :) Szerintem is könnyen kiszámíthatóak a nyertesek.
INFÓ!!!!: Jövőhéten, a heti Battle Arena-ban, bemutatnak egy új karaktert, akit harcban is megnézhetünk majd, én személy szerint 5 embörkét mondanék akinek örűlnék: Martian Manhunter, Zatanna, Sinestro, hawk girl (nagyon felnagyítva egyképen láthatuk), Raven (dettó). Bár Árésznak is örülnék, így asszem hat.
Sokan reménykednek Doomsdayben hisz egy mappon, és egy képen harcolni is láthattuk, de sztem és sok ember szerint, úgy mint az MK-kban torony boss lesz, akit írtó nehéz lesz legyőzni (az új mk9-ben annyira nem volt nehéz mint az armageddonban szóval remélem hogy ha nem is doomsday, de jól kombózzon, ls legyen benne kihívás :))
4.
4.
PapaVoodoo
Az MK után az egyetlen bunyós ami érdekel. Esetleg van esély arra, hogy ez PS4-re is megjelenjen? Online jó sokáig el lehet vele lenni főleg , ha oda figyelnek és reneznek bajnokságoket is :) (Még ha MARVEL-t jobban is szeretem)
3.
3.
Ótvar
ez így szép és jó, de eddig minden videóban a jók nyertek ... kivéve a joker vs lex luthor ... ott mind2 gonosz.
2.
2.
metercsiken
Egész jónak tűnik.
Lehet majd kipróbálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...