Még egy kép a Rambo: The Video Game-ből

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 16.
  • Képek
Link másolása
A Reef Entertainment újabb screenshotot tett közzé a Rambo: The Video Game-ből, amelyen már akció közben csodálhatjuk meg a játékot, belső nézetből. Hősünknek a kisváros rendőrségével gyűlik meg baja.

Az első három Rambo-film emlékezetes szekvenciáit élhetjük át testközelből a Reef Entertainment által készített játékadaptációban. Ráadásul a szinkront teljes egészében a filmekből emelték át, így autentikus élményben lesz részünk - a rajongók legnagyobb megelégedésére.

Azonban a játékmenet minőségén áll vagy bukik a cím sorsa. Az alábbi kép teljesen (?) ingame: Rambót belső nézetből irányíthatjuk, kezünkben egy M60-as géppuskát szorongatunk. A First Bloodban látott konfliktus elevenedik meg előttünk. A rendőröknek annyi!

A Rambo: The Video Games idén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

21.
21.
Jinbobo
Ezt a játékot kötelező lesz beszerezni! Szerintem egy ilyen klasszikust nem fognak elrontani, biztos vagyok benne hogy minőségi alkotás lesz.
A kép alapján a grafika is megfelel, de mivel Rambo játék, így remélem a darálásra fog épülni a játék, a fogolymentéseket ne akarják erőltetni. Anno ps2-n a Die Hard Vendettával is ez volt a bajom...
20.
20.
Mortician
#19: "Az első három Rambo-film emlékezetes szekvenciáit élhetjük át testközelből a Reef Entertainment által készített játékadaptációban."

Három filmből már össze lehet hozni egy reális hosszúságú játékot.
19.
19.
Quent1n
Ez a játék kiáltana a TPS-ért de FPS-be is meg lehet azért oldani. Csak legyen szaga, legyen kellően komor és feelinges.

Amire viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy a túróba lesz a másfél órás filmből (ugye First Blood) egy 10-12 órás játék? :) mert azért a filmnek és a könyvnek (polcomon figyel) sem túl komoly a sztorija. Ez érdekel engem igazán. :)
18.
18.
Mortician
#13: Ezt biztos nekem szántad?
17.
17.
Norbess
hogy rombolás lesz e a játékban? nem kérdéses ..... :D
16.
16.
GodGamer
Kéne már egy (minimum) Frostbite engine-es Swarcis játék is, és akkor tényleg öröm-bódottá lesz. :D
15.
15.
DollSyndrome
#11: Meg az Undying című fps-ben is balkezes a főhős.
14.
14.
mestermagyar
Aki a ramboig nem akar várni, az elötte kaszabolhat m60-al battlefield 3-ban. De bad company 2-ben a legjobb, ott overpowered is volt egy idöben (talán most is). Olyan a hangja, hogy mmm...
13.
13.
mestermagyar
#8: Egy egymilliós PC-böl vonj le úgy 750-ezret, és megkapod mennyi a tényleges ára. Én 200-ezerért vettem úgy 1éve+4hónapja, és most vettem 50-ért egy vidikártyát (hd7850). Szerintem az a teljesítmény mostanság megkapható 200-ért, ha a gépet is most veszed. 60fps körül megy, minden maxon tartva...
12.
12.
Yanez
#11: Én úgy emlékszem, hogy ott lehetett átkapcsolni jobb kézre.
11.
11.
JcGross
#10: Hát, ha rambó tényleg balkezes, akkor sem bánom, ha a játékban mégis jobbkezes lenne, mert az szerintem egy kicsit zavaró lenne. -egyetlen játékról tudok ami FPS és a főhős balkezes, az pedig a Die Hard Nakatomi Plaza.
10.
10.
strike19
Nem úgy volt hogy Rambó balkezes ,mert itt a jobb kezébe fogja a fegyvert.
8.
8.
Mortician
#6: BF3-nál a PC volt a vezetőplatform, nyilván nem a konzolost fogják egyfolytában mutogatni... Mellesleg az a pár konzolos trailer, illetve gameplay videó pont azt adta vissza, amit kaptunk konzolra.
7.
7.
crytek
#1: Már miért ne lehetne megállapítani semmit? Azt már most leszögezhetjük hogy nem a grafika az amivel hódítani fog a játék. Bár szerintem semmi mással se!

TPS-be mekkora lett volna ha Stallone az arcát is adja és akkor lenne mindenféle dzsungeles pálya éjjeli lopakodással ,túszkiszabadítással, robbanó nyílveszőkkel atakolás stb.
6.
6.
Falcon
#4: még az hogy a képeket kicsinosítják, de a gameplayt is millios gamer -pcken tolják az orrunk alá ilyen volt a battlefield 3 rom is konzolom meg ratyi
5.
5.
markoci555
ismerős a kép, nem tudom hogy most nagyon durva déjá vum van vagy már láttam régebben valahol
4.
4.
Csoola
ha abból indulok ki, hogy ezeket a képeket mindig szépen "kicsinosítják", akkor egyelőre sokat nem várok tőle
3.
3.
Yanez
#2: Pedig már régebben volt egy hír itt, hogy fps lesz. Nyilván lemaradtál. És sajnos tényleg fps!
2.
2.
Caine
Eddig abban a tudatban voltam hogy TPS lesz!
1.
1.
Yanez
Az ilyen képek semmit sem érnek, sőt, képek alapján még sohasem lehetett semmi konkrétumot megállapítani egy játékról! Türelmesen várjuk az első gameplay vidit :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...