Sniper: Ghost Warrior 2 - az első húsz perc

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 18.
  • Videó
Link másolása
Pénteken jelent meg a Sniper: Ghost Warrior 2, ám tekintve, hogy március 15-e nálunk állami ünnep volt, így sokan csak ma tudják átvenni a mesterlövészes játék új fejezetét. Tekintsünk bele a cím első húsz percébe!

A City Interactive emelte a tétet: a Sniper: Ghost Warrior folytatásához a CryEngine 3-at licencelte, és egymillió egységet szállított le a játékból a boltoknak. A játékmenet a megszokott mederben zajlik: sunnyogunk a terepen, távolról intézzük el az ellenséget, de ha az inkognitónk lelepleződik, akkor sincs komolyabb baj.

A VG247 jóvoltából most betekinthetünk a játék első húsz percébe. Vigyázat, spoiler! A Sniper: Ghost Warrior 2 már megjelent PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

12.
12.
piskóta
#9: kipróbálni mindenképpen megéri sőt, még azt is megkockáztatom, hogy megvenni is megéri, igaz, hogy sok benne a kihagyott lehetőség és a hiba, de viszonylag izgalmas és a pályák is nagyon látványosak. bár azért a végével nem voltam megelégedve (klisé)
11.
11.
Jared
Megláttam hogy box-on mutatják be már ki is léptem :)
10.
10.
Azeroth87
Pont ma néztem YouTube-on pár gameplay videót és gondoltam arra, hogy talán a Last of Us megjelenéséig ez lesz az a játék, amire beleinvesztálok. Engem meggyőzött.
9.
9.
metercsiken
Ahogy így olvasom a kommenteket, akkor azért megéri kipróbálni ?
Még ha nem is lesz katarzis a végén! : )
8.
8.
JcGross
#6: Igen, a prerenderelt cutscene-eket. De nem a rohadt távcsöves részt az esti pályán, meg mikor be kellett menni a bokorba és megvárni amíg elmennek melletted a katonák. De vannak még ilyenek, és ezeket vagy 3x, 4x meg kellett néznem mert legnehezebb fokozaton nem olyan könnyű a játék és párszor újra kell kezdeni.
7.
7.
Rayzax
jó ez a game, nekem nagyon bejött, de elképesztően rövid.. pénteken lett meg, szombat délutánra már vége.
6.
6.
piskóta
#4: nem kell végig nézni minden alkalommal, megnyomod a space gombot és átugorja.
az arc animáció tényleg borzalmas, egyenesen ijesztő
4.
4.
JcGross
Hiába van itt Cry engine 3, attól még nem minden arany ami fénylik. Vannak benne nagyon jó ötletek, a sniping nekem nagyon tetszik, főleg a nagy távolságú, a lopakodást meg nagyon szeretem. Engem megfogott ez az életérzés, és ezért hajlandó vagyok végigjátszani, mert eléggé egyedi. A grafika is szép, a voice acting egész jó (semmi különleges, de a munkáját elvégzi), az akció és lopakodás pedig hangulatos.
VISZONT! Az animációk csapnivalóak (hamisítatlan City Interactive minőség), a prerenderelt videók nagyon gyagyik (és idegesítőek, minek akkor CryEngine 3 ha nem is használják?) a sztori eléggé uncsi, ahogy a karakterek is. A storytelling is szerintem elég gyenge, pláne ahhoz képest, hogy agyon van scriptelve. Néha-néha van egy rész ahol szabadonengednek, hogy tisztítsd meg a terepet, de ez elég ritkán van. Ja, és ami a legidegesítőbb, hogy a checpointok elhelyezése botrányos. Mikor mondjuk van egy scriptelt hülyeség amit muszály végignézni, aztán mondjuk két kisebb akció rész aminek a második részénél meghalsz, akkor visszadob a scriptelt marhaság ELÉ és minden egyes alkalommal végig kell nézni. Apróbb dolgok vannak még amik feldobják, mint az éjjellátó és hőkamera, de összességében eléggé középkategória.
3.
3.
kivenoko
Nem lenne ez rossz, mert tele van jó ötletekkel. De valahogyan mindig elszúrják. Például van egy rész, amikor 2 romos ház között megyek át éppen (Szarajevóban) és fölöttem elzúg egy égő repülőgép hosszú fekete füstcsíkot hagyva. Már majdnem kezdtem ámulni (aztaaa) csak aztán az egész hirtelen eltűnt :( mintha ott sem lett volna és sajnos a játék tele van ilyen apróbb hibákkal amik nagyon lerombolják a felépülőben lévő élményt. Szép próbálkozás ez a City Interactive-től, de sajnos még nagyon sokat kell csiszolniuk a programozói tudásukon...
2.
2.
piskóta
most játszom vele és egyáltalán nem rossz, sőt, a Cry engine nagyon jó ötlet volt, ami nem tetszik az a lopakodás milyensége, azt vártam volna, hogy az ellent be rántom a bokorba, amolyan AC módjára, de nem, emellett csak leguggolok és szépen, lassan elmegyek mellettük, viszont nem unalmas és a zene is jó. röviden ennyi a véleményem
1.
1.
KocZkaZ
Én előrendeltem, és szerencsére a boltba korábban, már 12-én megérkezett. Steam-es regisztrálás kötelező, ahol 15-étől játszható. Én azóta nyomom keméyen a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...