Battlefield 4 - teaseren a Battlelog 2.0

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 18.
  • Képek
Link másolása
A DICE marketinggépezete nem áll le: most egy teaser kép formájában csodálhatjuk meg a jelentős ráncfelvarráson átesett Battlelog 2.0-t, azaz a Battlefield 4 közösségi rendszerét.

A svéd fejlesztők jelentősen átalakítják a Battlefield közösségi rendszerét, így sokkal felhasználóbarátabb szolgáltatásnak örülhetünk. A Battlelog hivatalos Twitter-csatornájára már felkerült az első teaser kép az új verzióról. Íme:

Remélhetőleg a történelem nem ismétli meg önmagát, így a BF3 megjelenésekor tapasztalható gyermekbetegségeket is elfelejthetjük.

19.
19.
Jared
huu de bugos lesz xd amikor kijön az életemet teszem rá :)
13.
13.
#11: too much info
12.
12.
Dkajari
Hát én ebből nem sokat tudok kivenni... Direkt ilyen szarul fényképezték le? :D
11.
11.
DollSyndrome
10.
10.
PolluxHUN
#7: Úgy! Nem a battleloggal van a baj, hanem a kretén originnel. Én speciel imádom a battlelogot. A statjaimat igen szépen kezeli és nagyon hsznos cucc! :) Sőt ha vki még felteszi hozzá a BetterBattlelog appot akkor meg maga lesz a kánaán...csak ajánlani tudom mindenkinek!
Am tényleg felesleges ilyen szutyadék minőségő képpekel hergelni a népet!
9.
9.
marko97
nem látok belöle semmit hülye mobil kép µµ
8.
8.
Cuppak
#2 hát pedig azoknak a játékoknak dög unalmas a multija
7.
7.
shifteeh
#5: nem lenne ezzel akkora baj, ha nem kéne az egyikhez a steam, a másikhoz a windows live, harmadikhoz uplay, origin, meg még isten tudja milyen kiadónak milyen ökörségét kéne még felrakni, ahhoz nevet és jelszót észben tartani, állandóan a frissítésekkel tökölni és végül megőrülni és kivágni az egészet a csukott ablakon... szóval igen. a legjobb a bc2 ingame szerverkeresője és pont.
6.
6.
Uhu123
Na menjenek a ***-ba!
Ekkora okádék, trehány dolgot... Mobilos képpel reklámozni valamit, kell ám pofa rendesen.
5.
5.
Kenny88
Szívből gyűlölöm a Battlelogot. Felesleges. Ennél jobb szót nem is tudnék mondani rá. Az Originről már ne is beszéljünk. Azzal, hogy játszhass a BF3-mal, kell Origin account, majd a Battlelog. Imádom a játékot, de ami rendszer mögötte van, az valami borzalom. Nem tudom, miért erőltetik.
4.
4.
traumraise
amúgy ezt a képet aztán volt értelme kitenni
1.
1.
Rakottkrumpli
Egy szar mobilos kép egy monitorról már teaser-nek számít?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...