Next-gen cím lesz a Lords of the Fallen

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 23.
  • Hír
Link másolása
Régen hallottunk már Tomasz Gop új szerepjátékáról, ám az Eurogamer magazin mikrofonvégre kapta a The Witcher első két részének producerét. Nem lepődünk meg azon, hogy a Lords of the Fallen next-gen gépekre jön.

Mint ismert, Tomasz Gop a The Witcher 2 PC-s verziójának megjelenése után a City Interactive-hoz igazolt, hogy új akció-RPG-t készítsen a német Deck 13 csapatával. A Lords of the Fallenről legutóbb tavaly augusztusban hallottunk, szerencsére az Eurogamer helyzetjelentéssel állt elő. Kis fejszámolással kiderül, hogy a játék már két éve készül.

Gop úgy nyilatkozott, hogy egy kihívással teli, izgalmas akció-szerepjátékkal lesz dolgunk, amely a harcra hegyeződik ki. Ha meglátogatunk egy helyszínt, könnyen előfordulhat, hogy egyszerre tíz ellenféllel csapunk össze, a csata így nagyjából egy órát vesz igénybe. Ha már játszottál a Mortal Kombattal vagy a Tekkennel, nem érhet meglepetés, ott is hasonló ideig tart a harc, és a Lords of the Fallen a Dark Souls kiélezett csatáiból is sokat merít majd.

Persze a csapat egy csomó dolgot máshogyan képzelt el. A képességfa leginkább a Borderlands megoldásához hasonlít. Lesznek különféle osztályok, de a karakterfejlesztés leginkább a Gearbox shooterére hajaz.

Gop megerősítette, hogy a játék csak PC-re és next-gen konzolokra várható. A PS4-re való fejlesztés relatíve egyszerű, de a szakember utalt a Microsoft új konzoljára is: habár nem árulhat el semmilyen konkrétumot az új Xboxról, nem hinné, hogy sokan meglepődnének a hardverén.

7.
7.
azureknight0715
City Interactive?XD Hát nem tom, nem sok jót lehet hallani róluk.
6.
6.
ArrowCross
#5: Tudom, hogy ennek most semmi köze a cikkhez,de annyira nyomta már a lelkem. XD
5.
5.
ArrowCross
Én egy Viking: Battle for Asgard 2-nek is nagyon örülnék már!
4.
4.
metercsiken
Én most hallok róla először, így azt sem tudom mi is lesz ez valójában!
De bármi is legyen, remélem jó lesz!? : )
Ahogy az összes többi next játék is legyen az! : )
3.
3.
Belerofon
Hogy tudtok máris ennyire pozitív véleménnyel szolgálni?
1.
1.
REMUX2013
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...