GRID 2 - ízelítő LiveRoutes rendszer képességeiből

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 1.
  • Videó
Link másolása
A GRID 2 egyik legérdekesebb újdonsága kétségkívül a LiveRoutes rendszer lesz, ami körről-körre megváltoztatja a pályát, így a játékosok képességei mindinkább előtérbe kerülnek a meglepetésfaktor miatt.

Persze a versenyjátékoknál mindig vannak alternatív változatai a pályáknak, a GRID 2-ben viszont futam közben, dinamikusan változik majd a vonalvezetés. Az opcionálisan bekapcsolható LiveRoutes különösen az online futamoknál jön jól, hiszen hiába gyakorolja be valaki az adott pályát, sosem tudja, mit dob a gép a következő körre.

A GRID 2 május 31-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

13.
13.
shatterhand
De ez egy online beállítás kérdése lesz az egész. Nem kell túldimenzionálni. Ha nem érdekel egy 30körös verseny akkor nem megyek oda. Ha szarul működik akkor úgyse fognak sokan odamenni. A lényeg,hogy ők se tudják mekkora lesz a fogadtatása ezért ki/be kapcsolható.
12.
12.
shatterhand
#9: Nem hiszem,hogy bonyolítják. Először is megy ugyanarra amerre változik a pálya (nincs leírva sehol ,hogy neki elöbb még be kéne fejezni az elöző köri nyomvonalat).
A nyomvonal se biztos,hogy automatikusan változik. Az a lényege,hogy ne tudjál biztosra menni merre megy a pálya. Gondolom nem a kocsik elött fog változni, ezért, ha úgy jön ki akár el is maradhat a vonalváltozás, majd a köv. körre/kanyarra halasztódik.

Én legalábbis , ha már ilyet találnék ki akkor 100%,hogy beépíteném azt is,hogy figyelje a versenyt, a kocsik helyezkedését.
11.
11.
Juha
#10: Gondolom a single-részben megoldják az nfs-féle "úgyis bevárnak, az egész mezőny együtt marad" dologgal, de azért online-ban nem nehéz összehozni, hogy lekörözzek valakit, csak érdekességből.
10.
10.
KőbányaKispest
#9: Na ez egy jó kérdés:D:D Vagy ha visszafele akarsz menni ökörködésből, kidob? :D:D Vagy a kérdésedre a válasz, nem lesz lekörözött versenyző a játékban.
9.
9.
Juha
Valaki el tudná mondani, hogy ha a következő körre megváltozik a pálya, akkor mi történik például a lekörözött versenyzővel? Eltűnik a ködben, vagy majd látom, hogy ő a pályán kívül halad, falon keresztül, míg nekem elkanyarodott mondjuk az út?
8.
8.
Tommy74
Ez egy játék mód lesz, nem fix dolog!
7.
7.
sunstreaker
Szerintem is szarabb lesz mint az 1.. nem értem mi a fasznak változtani valamin ami jó volt.. uj kocsik, uj pályák és kész.. ennyi.. semmi mást nem kellett volna..
6.
6.
kharami
Ez a grid 2 úgy szar ahogy van! Ráadásul no cockpit...!
5.
5.
lackosor6
A világ nem látott még ekkora ordenáré baromságot! Oké, hogy tízenéves nyomik játszanak majd vele a legtöbben, de már ilyenek is készítik?
4.
4.
shatterhand
erdekes. Kell egy kis izgalom.
3.
3.
KőbányaKispest
ez egy rohadt arcade butaság lesz, ilyen nfs szint. Senki se várjon Grid1-et. Változó pálya körről körre? El lehet képzelni, mennyire komolytalan. Ők azt hiszik, most mekkora újítást hoznak be, csak arra nem gondolnak, hogy baromság. Ez kb ugyanolyan, mintha 45 fél pálya lenne, csak itt verseny közbe megvariálja a marha, mert miért is ne. Mész, és csak belemész a falba, mert uh baz, most a másik irány. Biztos a falra fognak tőle mászni.
2.
2.
belaman
egy pályaszakasznak lesz max. 4-5 verziója, szóval simán be lehet gyakorolni.
parasztvakítás...
1.
1.
Cooper911
Azért ez a körről körre változó pálya kicsit vicces. Legalább ne körpálya lenne, hanem egy random generált A-B pálya. Vagy mindig jön két pályamunkás és átszerelik a szallagkorlátokat? Változó autófizika nem lesz? :D
Ez nem a játékosok képességeit helyezi előtérbe legfeljebb a reflexeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...