Wolfenstein: The New Order - friss képek

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 15.
  • Hír
Link másolása
Európa, 1960. A nácik megfordították a második világháborút egy új típusú, fejlett technológia segítségével. Könyörtelen erővel félemlítették meg a világot, a legerősebb nemzeteket is térdre kényszerítették.

A nácik vasmarokkal irányították a világot, csak egyetlen ember szivároghat be az ellenséges vonalak mögé. Ő B.J. Blazkowicz, az amerikai hős, aki újraírhatja a történelmet. Hősünk szigorúan őrzött létesítményekbe szivárog be Európa-szerte, szuperfegyverek felett veheti át az irányítást, s így saját eszközeivel győzheti le a németeket.

A Wolfenstein: The New Orderben részt vehetünk autós üldözésekben, náci robotok ellen küzdhetünk, víz alatti felfedezésbe kezdünk és elit rohamcsapatokkal akasztjuk össze a bajuszt. Mindezt lenyűgöző részletességgel az id Tech 5 engine jeleníti meg. 


Régi és új képek landoltak a galériánkban. A játék év végén jelenik meg PC-re, kurrens és next-gen konzolokra.

27.
27.
s808
#24: ezt érdemes végignézni, hogy hogyan is alakult ki ez a felsőbbrendűség náluk.
http://www.youtube.com/watch?v=v46tnRNudE8
26.
26.
odin2011
#18: EZ IGY IGAZ MÉRFÖLDKŐ ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN EGYEDI TÉMAVÁLASZTÁS
25.
25.
odin2011
az új svábföld legendája feküdt volna igazán ami a 60 -s évekig várt hogy a high tech technikával ugyanazt megprobálja ami nem sikerült a második világháboruba ,és ezeket a titkos bázisokat kéne megakadájoznunk a céljaik elérésébe de nem ez lesz..........sajnos
24.
24.
odin2011
a n ácizmus maga is mitologiára és kiforditott keresztény vallási történetekre, illetve pogány pángermán mitoszokra épült és ezek elegyének saját öncélra felhasznált és átalakitott úgymond a német felsöbrendűséget igazoló nagy n áci vallás rendszere volt egy utopia az árja nép létézéről és uralkodásáról mindenek felett ,nem pedig politikai szervezet, a politika az csak egy eszköz volt a rendszer eladásához a népnél de sokkal mélyebb szál és sötétebb dolgok vezérelték őket mint amit a töri könyv valaha is megtanít és pont ezért érdekes .....
23.
23.
s808
#22: nem védem a cod-ot, szóba se hoztam. sőt a black ops2 szerintem egyenesen rossz lett, kezdve ott, hogy nincs benne opció amivel pályákra szűrhetnék a serverek közt, aztán a 75pontos határ maponként(legjobb esetben is 10 perc így egy kör), általában ugyanaz a 2-3 map megy körbe. Ez így elég gáz. nekem a bf3 se tetszik, grafikailag se. Ha egy kicsit alaposabban körbenézel akkor láthatod, hogy a fényjátékok viszik a grafikát, semmi több.meg mi az a baromság, hogy az elemlámpa fényes nappal elvakít teljesen ?épületekből csináltak 1-1 sablont amit ledobáltak a pályákra, ugyanez igaz a többi tereptárgyra. ráadásul minden tökéletes derékszögű, nyílegyenes vonalak, az apró emberi hibákat teljesen nélkülözve amik kicsit életszerűbbé tenné. Az utóbbi két nagy csalódásom fpsben ez a kettő, sajnos megvettem őket. BC2 ben is megvannak ezek, de azt valahogy a mai napig szívesen játszom.
Viszont itt a single player vonalon van a lényeg, hogy ne csak a felszín legyen vonzó hanem legyen tartalom is mögötte, és így nézve valóban nincs sok említésre méltó játék szerintem.
22.
22.
br1Koo
#21: A cod is ugyanez lett mára, nem tudom miről beszéltek, meg mér véditek..
20.
20.
br1Koo
18.
18.
MrZombieEater
Elengedték a fantáziájukat rendesen. De felőlem bármennyi okkult náci baromság jöhet, meg bármennyi Wolfenstein. A RTCW az egyik legjobb játék ami valaha készítettek.
14.
14.
Drazhar
Az előző után nagyon szkeptikus vagyok, majd inkább jól meglepődöm kellemesen :)
12.
12.
KeXxX
ezt én is várom, a RAGE-el nekem sem volt bajom, bár vártam a folytatást, de nem baj, nem kell erőltetni.
11.
11.
DON GONDOCS
De várom az évvégét. ez biztos nagy durranás lesz, érzem. Nekem a Rage és az előző Wolf is tetszett. Ez már csak ráadás lesz.
10.
10.
Belerofon
#8: Hanyagolj már a Black Ops-al ennyi erővel valami más játékot is felhozhattál volna.Valóban az is Call of Duty,de még sok produktum is az.Én az MW sorozatról beszéltem és ha nyitott elmével olvasnál,akkor értenéd,hogy nem aláztam,mert én is jól szórakoztam vele,de attól vannak sokkal összetetteb. fps-ek.Igazából meg ne is térjünk ki a Call of Duty-ra,absolute nem ez volt a mondandóm lényege,amit meg nem is neked írtam.
9.
9.
Destructo92
Nagyon jól néz ki, a Wolfrnstein 3D-t a mai napig szoktam tolni néha, imádtam!
8.
8.
#6: Nem kell rögtön a CoD-ot alázni, én kifejezetten szerettem azokat is játszani, menni Juggernauttal néha, időnként repülőbe ülni, ráadásul a Black Ops 2 kampánya meg kifejezetten nem szokványos lett, ha játszottad volna tudnád.
7.
7.
UrbyG
Igen jól fest! Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni mozgás közben a cucc! Igen hangulatosnak tűnik egyelőre. Remélem lesz egy jó sztori és egy jól kidolgozott hosszú és élvezetes kampány. Várós! :)
1.
1.
herlius
Remekül néz ki a cucc, bár a fotók egy része már volt itt fenn korábban is. A külső helyszínről készült kép különösen hangulatos (bár egyelőre csak concept art), remélhetőleg a megjelenítéssel sem lesznek olyan problémák, mint a Rage esetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...