Traileren a IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 29.
  • Videó
Jövőre visszatér az IL-2 Sturmovik-sorozat, noha nem konzolra, hanem oda, ahová mindig is tartozott: PC-re. A sztálingrádi csatát feldolgozó repülőszimulátor előzetest kapott, illetve elindult az előrendelés is.

Az 1C és a 777 Studios alkotását két verzióban rendelhetjük elő: sztenderd változat 49,99 dollárt kóstál, míg a Premium Edition 89,99 dollárt. Előbbivel már a tél folyamán korai hozzáférést kapunk az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingradhoz, míg a prémiummal ősszel. Utóbbihoz jár még egy aranyfokozatú billog is, valamint hat exkluzív vasmadár (LaGG-3 s.29, Bf-109F-4, IL-2 AM38 (model 1942, együléses), Ju-87 D-3, Pe-2 s.87/s.110, és  He-111 H-6) és két bónusz repcsi is (La-5 és Fw-190 A3).

A játékról ebben a hírünkben írtunk bővebben, megjelenés 2014 elején.

11.
gerappa
Én fél óra játék után úgy töröltem a world of airplanes bétáját mintha ott sem lett volna
10.
Machiavelli
Elég ütős kis trailer lett. Ha olyan lesz mint az elődei akkor nagy baj nem lehet. :)
7.
csontti72
#6: Ja, bár eszembe nem jutott vitatkozni, csak egyszerű ténymegállapítás volt részemről. Szegény WoWp kb. 30 percet töltött a gépemen, szörnyű élmény volt. Bezzeg a WT, most fejeztem be a napi FRB adagomat:-).
6.
Ooorky
#4: Olyannal ne vitatkozz aki még a játék címét se tudja leírni. :)
5.
Stranger
Gyönyörű trailer...
Gamerdavid: Egyetértek.
4.
csontti72
#2: Nos, a WoWp egy rakás xar, a War Thunder ellenfeleként kiáltották ki, de sem a stílus, sem a minőség nincs még köszönő viszonyban sem egymással. Olyan mintha egy Zaporozsecet akarnál összehasonlítani egy F1-es autóval.
3.
Gamerdavid
Végre egy második világháborús játék. Már nagyon uncsi a jövő meg a zombi.
2.
mrfire
Nagyon jó kis szimulátor, egy ideig játszogattam vele, de jól bele kell tanulni. A trailer is jó, de ha legközelebb rapülős játékkal játszom, az a Wold of Airplanes lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...