GC 2013: World of Warplanes - megvan a dátum

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha már szóba került a War Thunder, nem árt megemlékezni a konkurenciáról sem. A Wargaming.net free-to-play repülős címe szeptemberben jelenik meg, addig a nyílt bétatesztben tehetjük próbára képességeinket.

A online légi csatákra koncentráló World of Warplanes szeptember 26-án jelenik meg Európában - jelentette be a Wargaming.net. A nyílt bétatesztre már több mint hárommillióan jelentkeztek, s a mai napig 202 millió légi csatát teljesítettek a játékosok.

A World of Warplanesben több mint 100 korhű vasmadár kap helyet, s mivel a cím free-to-play modellben játszható, így csak az extrákért kell fizetnünk.

Íme, a Gamescomra időzített trailer:

9.
9.
HerodPK
Az a baj hogy ez 100% nem a játék , míg egy cikkel lejjebb a War tunder 100% gameplay-t mutat be :) én 1x a War thundert játszottam. a németeket ki is fulloztam - aztán kipróbáltam ezt is a tankos miatt. az egész jo. de a repülős része. sajnos nálam hatalmas csalódás. inkább árkád katasztrófa :( a War thunderben tudok választani hogy árkád vagy real / szimulátor battle! kinek mi jön be jobban. a profik tudnak szimulátor szerűen játszani , brutális irányítás mellett. Mig az árkád szerelmesei közlekedhetnek egyszerűen az egérrel +2 billentyű gáz/ fék, kb. : jo nagy vonalakban de nem kell tudás hozzá hogy a levegőben tartsd a gépet :)
8.
8.
K.Bandi
A Béta nekem nagyon nem tetszett, a WoT sokkal jobb játék tőlük.
De majd megnézem még egyszer ezt is, hátha megtetszik majd :D
7.
7.
Dugong
#5: Ezt nehéz így számszerűsíteni. Irányítást és játékmenetet figyelembe véve, egyértelműen nem szimulátor, viszont ha a nehézséget nézzük, nem egy könnyed árkád játék. Mindenképp egyedi repülős élmény, ráadásul ingyenes, szóval egy próbát megér, aztán meglátod, hogy bejön-e.
6.
6.
randall13
#5: (mondjuk így a trailer megnézése után lehet hülye kérdés volt)
5.
5.
randall13
Ha az árkád a 0, a szimulátor a 10, akkor hol helyezkedik el a skálán a játék?
4.
4.
Dugong
Pár órát játszottam vele, nem rossz, de nekem kicsit vontatott volt a játékmenet. Az a pörgés kéne a játékba, amit a trailerben láthatunk.
3.
3.
KeXxX
A World of Tanks-szal és ezzel is nyomom már egy ideje, egész jó lett.
2.
2.
Cooper911
Én régóta nyomatom a WOT-ot ami hosszú időre lekötött, valamint sok repcsis játékkal és szimulátorral toltam, de ez valahogy nem tudott lekötni.
A Warthundert jobbnak tartom.
Viszont a World of Battleshippet nagyon várom.
1.
1.
RangerFox
Ütős trailer, izgalmas lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...