GC 2013: Gameplay felvételek a Battlefield 4-ről

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A CVG munkatársai jóvoltából két gameplay felvételt kaptunk a Battlefield 4-ről, mindkettő a játék újonnan bemutatott multiplayer módját, az Obliterationt mutatja be. Csekkoljátok!

Az Obliteration lényege, hogy a csapatoknak meg kell szerezniük a pályán véletlenszerűen felbukkanó bombákat, majd azokkal fel kell robbantaniuk az ellenfél bázisát. Ezt a játékmódot és a szintén most megismert Paracel Storm nevű pályát mutatják be az alábbi gameplay videók.

A Battlefield 4 bétatesztje októberben kezdődik PC-n, PS3-on és Xbox 360-on, a végleges játék november 1-jén érkezik.

96.
96.
Bugrisparaszt
#93: Nem túl sportszerű az, amikor érett férfiak elnáspángolnak kisiskolásokat. :)
94.
94.
hunpaki
állandoan megy a vita én zemély zerint mind a cod mind a bf 3 al játszom attol fugg mihez van kedvem soha nem fogom megérteni a sok gyokeret hogy miért akarja a másikra eroltetni az akaratát :)
93.
93.
kulabácsie
Kéne már rendezni egy Gamekapocs COD - BF találkozót....repülnének a fogtömések :))
92.
92.
PrimYaz00
#91: meg azt is hogy ezt nem kéne már leírni mert egész végig erről volt a vita...
91.
91.
Sniper Fox
#88: "Számomra a CoD jobban bejön mivel egy 10 perces meccsen többet ölök mint a BF-ben egy óra alatt. Nekem jobban tetszik a pörgős játékmenet a kis pályák és a jump, drpő shotok. Valakinek pedig az jelenti a kikapcsolódást, hogy tényleg katonának érzi magát: járműveket vezet, taktikázik és hatalmas területeket jár be."

Ezt kéne végre megérteni mindenkinek csak sajnos néhányan gyengeelméjűek hozzá.
89.
89.
PrimYaz00
#86: jól van csak végezzél már, sokan unnak...
88.
88.
BrendOoN
#60: Érdekes. Két éve nézegetem a Gamekapocs.hu-t és egy éve regisztráltam is. Ennyi idő alatt egy valamit mindig észreveszek ha CoD-ról szóló hír van: "Ha nekem nem tetszik egy játék, akkor nem állok le a róla szóló témában bizonygatni, hogy ezer meg ezer ilyen és olyan ok miatt szánalmas egy fércmű." - Ezzel tök jól egyetértek meg igazad is van, de a többi hozzád hasonló BF rajongó ezt mégsem tudja megérteni. Mindig van pár troll a CoD cikknél és mondja, hogy "a BF sokkal jobb."

Ez az egész szarság a hírnél ott kezdődött, hogy gamerdavid megjegyezte neki jobban tetszik a CoD de ez is jó. Aztán pedig jöttek a "kutya kutya kutya" kommentek teli érvekkel.

Számomra a CoD jobban bejön mivel egy 10 perces meccsen többet ölök mint a BF-ben egy óra alatt. Nekem jobban tetszik a pörgős játékmenet a kis pályák és a jump, drpő shotok. Valakinek pedig az jelenti a kikapcsolódást, hogy tényleg katonának érzi magát: járműveket vezet, taktikázik és hatalmas területeket jár be. Na That's all folks!
86.
86.
Pharaoh
85#: :) Na ennyi! Ki provokál? Én végeztem!
85.
85.
anr96
#84: És mit csinál a kutya?.....
84.
84.
Pharaoh
81#: Olvasd el az érintett kommenteket! Én azok alapján leírtam, hogy ment le ez a folyamat!

2. Gamerdavid

Szerintem az új CoD jobb. De azért ez is nagyon cool.


11. PrimYaz00

#2: rosszul trollkodsz :)

15. X-XYX

#11: Miért? Mert neki a CoD jobban bejön? Ha a single érdekli, akkor a CoD tényleg jobb választás!

Idáig ment nyugisan, ócsárolás nélkül a dolog!


17. PrimYaz00

#15: jé 1 újabb jövőbe látó! mond már el nekem is miről szólt a battlefield 4 története? a codnak eddig tényleg nagyon szép quick time eventes 0 szabadtéri kampányai voltak :)

Ez már győzködés és gúnyos, lekezelő hangnem, plusz Fontos 96 elkezdett flood-olni a "KUTYA KUTYA KUTYA!" típusú kommentjeivel, mire én a Wall of text kifejtős hozzászólásaimmal elkezdem megmagyarázni azt, amit nem kéne: hogy nekem más számít, ezért nekem a CoD jobban tetszik! Egyet is értenek velem páran a színkezeléssel kapcsolatban, a 26-os "Ennyi!" kommentemmel le is állnék, de szítják a tüzet a fanboyok, annak ellenére, hogy már az első kommentem (23-as) végén elismertem mindkét játék érdemeit és hiányosságait és békítő jelleggel azt ecsetelem, hogy mindenki azt tolja, ami neki jól esik és szórakoztató, a vitát meg hagyjuk! Úgyhogy nem vagyok álszent! Ez így volt! Olvasd el figyelmesen! (Az, hogy utána ti próbáltok engem meggyőzni, hogy miért nem tetszik nekem annyira a BF és én példákat hozok, hogy ezért meg ezért és a kettőnk hangneme között különbség van, az a másik dolog!)

82#: Igazad van!
83.
83.
taurenshamanlvl60
#74: mert ezek újságírók stb, lehet nem olyan überkockák mint ti, de nekik nem is ez a dolguk
82.
82.
Blackhard89
#79: Ez egy BF-s hír így itt ezt a játékot preferálják jobban ki így ki úgy. Egy Cod os hírnél nyilván a Cod os rajongók lesznek többen. Én értem hogy itt mit szerettél volna elérni, jó dolog hogy megvédtél egy hozzászólott csak hát itt ez van. DE ez van mindenhol egy cod os hírnél ha én oda írom hogy nekem a bf4 jobban tetszik engem is szétoltanak. Nem oda való és senkit sem érdekel. A Cod-osoknál senkit sem érdekel a Bf a Bf-eseknél meg a cod. Ez egy két különálló tábor. Persze vannak akik a közép utat járják de azokat egy rossz hozzászólás miatt ki is csinálják...
81.
81.
anr96
#79: Ennyire azért ne legyél álszent.
80.
80.
Huntsman
Színtelen a játék ? Kétszer annyi szín van benne mint a 3. részben. Lásd: Pálya első felében nincs vihar ergó sárga az egész kép, aztán jön a vihar és minden g.ci kék lesz!!! :D
79.
79.
Pharaoh
60-61-62-68#: Normális hangnemben összefoglaltátok? "fostos CoD", "egy debillel kevesebb", "2 bites agyuk"! Idejövök egy videót megnézni, FPS kategóriában, mert azt csípem, Gamerdavid ideeírja, hogy neki a CoD jobban tetszik (saját véleménye), erre feleslegesen ugrotok, én megvédem, kétszer is le akarok állni, egy-egy nyugis kommentel, de mondjátok-mondjátok és én vagyok a hülye, hogy egyáltalán reagálok rájuk és nem én fejezem be! Kíváncsi leszek, ezek az emberek hol lesznek a következő CoD-os hírnél!
78.
78.
Cuppak
Huh, Nvidia panel -> Digital vibrance 75% megvan oldva hogy a színesebb legyen a játék..:)
77.
77.
PrimYaz00
#75: +1
#74 +1 én se vagyok 1 nagy pro, de ilyen lowokat ritkán látni még bf3ban is
76.
76.
PrimYaz00
#54: mégis mit írjak 2 olyan képre ami még minőségben + tájban sem egyezik... meg egyáltalán minek próbálsz 1 battlefield 4-es hírnél bárkit is meggyőzni arról, hogy a cod olyan király, nem mindenkinek jön be a cartoon network-ös grafika + ha szín kell ott van/lesz a mirrors edge
75.
75.
Kougat
Amikor codos hírnél van ugyanez a vita, akkor mindig valaki elsüti azt : "bezzeg bf-es hírnél a codosok sose jönnek ócsárolni"
nah, erről ennyit...
74.
74.
OLLiE
Megmondaná valaki, hogy az ilyen GC/E3 -on miért mindig ilyen retek béna játékosok játszanak ??? De most komolyan, még egy BOT-ot is szívesebben néznék, mint ezeket a béna banánfa hajlítókat !!!
73.
73.
Huntsman
Na most ez az obliteration, akkor CoD Sabotage játékmód csak nem A és B van hanem 2x3 bomba lerakó hely ? Néztem az EA-s showt, reménykedtem benne, hogy valami új ötletű játékmód lesz, de úgy látszik mégsem. A tenger hullámzása viszont karaj! :)
71.
71.
#70: :D miről? volt BF cosplay? :)
70.
70.
taurenshamanlvl60
tényleg, cosplay felvételek mikor lesznek?
68.
68.
PolluxHUN
#60: +1
#61: +1
#62: +1
thx h ti hárman legalább normális hangnembe összefoglaltátok..meee én már az esetek 99%-ban belefáradok az érvelésbe mielőtt belekezdtem volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...