Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

 • Írta: fojesz
 • 2013. szeptember 2.
 • Toplista
Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.

Az újoncok közül a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn szerepelt a legjobban, neki a harmadik helyre futotta, a Rayman Legends pedig a hatodik, a Madden NFL 25 a hetedik lett. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead gyengén kezdett: előbbi a huszonhatodik, utóbbi a huszonnyolcadik helyen nyitott.

Az első még mindig a Saints Row IV, őt a Splinter Cell: Blacklist követi. A Final Fantasy miatt egy-egy helyet csúszott hátrébb a Disney Infinity és a Minecraft: Xbox 360 Edition.

 1. Saints Row IV
 2. Splinter Cell: Blacklist
 3. Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
 4. Disney Infinity
 5. Minecraft: Xbox 360 Edition
 6. Rayman Legends
 7. Madden NFL 25
 8. Call of Duty: Black Ops II
 9. Payday 2
 10. FIFA 13
 11. Animal Crossing: New Leaf
 12. LEGO Batman 2: DC Super Heroes
 13. The Last of Us
 14. Max Payne 3
 15. LEGO The Lord of the Rings
 16. Tomb Raider
 17. Skylanders: Giants
 18. Assassin's Creed III
 19. Grand Theft Auto IV
 20. Need for Speed: Most Wanted
15.
Hidalgo
"Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát"

ééés még mindig, harmadik hete.
14.
Hidalgo
Hátha ti tudtok nekem segíteni ...

2 féle PS3 verziót láttam és nem tudom, hogy van-e lényegbeli különbség, vagy csak a borító más.

1. SR 4 + Commander in Chief DLC, a borítón Ben ül a fotelben (ha jól gondolom itt kell PS Network az aktiváláshoz)

2. SR 4 Commander in Chief edition, a borítón lila zakó és napszemcsi (itt nem kell PSN?)

Vagy?

Köszi szépen előre is!
13.
Macifasz
#11: 20 órával csak 52%-on? Mit pöcsölsz annyit? De most komolyan. :-D 100%-ra pörgettem ki (összes mellék és fősztori), és 17 óra kellett hozzá. És nem siettem, meg kapkodtam. :-D
12.
southbronx
Az előző rész jobb volt a saints rownak szerintem, ebbe már annyi mindent bele akartak sűríteni... Néha a kevesebb több. Azt hogy a GTA a nyomába sem jöhet ennek a katyvasznak? Az évszázad vicce!
11.
Dercsi
Eleinte félve rendeltem elő, miután dlc-nek indult. De miután a 3 iszonyat megtetszett, bizalmat szavaztam neki. Nagyon nagyon jó gém lett! Megérdemli az első helyett! Jó sztori, jó karakterek, jó zene, hosszú játékidő! 20 órával, 52%-nál állok....
10.
Omnagigant1981
9.
Gamerdavid
Szerintem nem valami nagy szám a Saints Row IV.
7.
shooter1234
#4: A Saints Row 4 egy része egy mátrix szerű számítógépes rendszerben játszódik, ezért lehetnek szuper képességeid. De ahogy halad a sztori, úgy alakulnak az események is, elég jó kis játék lett szerintem is.
6.
Vendy01
#4: az egész játék gyakorlatilag egy paródia, vagyis a 3. résztől. Ezzel parodizálják a gta-t, prototypeot, mass effectet stb stb..(nem tudom még milyen játékokból szedték össze a gamet). téll koppintás az egész de egy jól összerakott ezt el kell ismerni :)
5.
levantine
#4: Állítólag GTA-klónnak indult, bár ezt nem tudom megerősíteni, mert az első kettővel nem játszottam. Aztán a harmadikat már poénra vették, mondanom sem kell, sikerrel, mert egy baromi jó játék lett, tele humorral. A negyedikre hozták be a szuper-képességeket, és még több humort adtak a recepthez.

A GTA szerintem elbújhat emellett, ezen szétröhögtem az agyam. A sztori izgalmas és szórakoztató, a játékmenet is fantasztikus. Kicsit problémás az optimalizáltsága, de lehet játszani a grafikai beállításokkal.
4.
Huntsman
Én eddig azt hittem, hogy ez a saints row egy gta klón, aztán nemrég néztem belőle egy videót és repkedve ugrál benne a krapek át a városon. Meg gravitygun stb. Most hogy is van ez? Valaki sötétítsen már fel! :)
3.
EBR2000
Ez egy szep kis lista! :)
Jó játékok, megérdemlik!
2.
Hidalgo
emlékeztek még a múlt heti kommentekre? :)
Na mind1, grat a Volition csapatnak !!!


1.
levantine
Nem is csoda. Ez egy igazán szórakoztató játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...