Outlast - befutott a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Minden jel szerint az idei év egyik legfélelmetesebb címével van dolgunk az Outlast személyében. A Red Barrels első játéka az első pillanatoktól kezdve a székbe hegyez, s kifinomultan ijesztget. Itt a launch trailer!

Tegnap óta érhető el a Steamen a játékipari veteránokból verbuvált Red Barrels első próbálkozása, az Outlast. Az első pillanatok vasmarokkal tépik-szaggatják az idegeinket, ezt már a gyors próba alkalmával leszűrhetjük. A hajdan volt elmegyógyintézet falai sötét titkot rejtenek, a horrorrajongók újabb unikumdarabbal gazdagodtak. Még a legendásan szőrösszívű Edge is kilenc pontot dobott rá. A játék egyébként PS4-re is megjelenik.

20.
20.
eximmice
#18: Az lehet,még nem játszottam a penubrával,de tervben van :)
19.
19.
goblinfing
#18: Az viszont zavaró hogy a fal is beszédesebb a karinknál
18.
18.
goblinfing
#17: Szerintem kb az amnesia szintjén van, most lehet valakinek túlzást írtam le, de szerintem a penumbra 2. része 100x betegebb és nyomasztóbb volt mint az amnesia.
17.
17.
eximmice
Én megvettem és kicsit bánom,mert meg sem közelíti azt amit én vártam...nem keménykedni akarok itt vagy ilyesmi..de ebben semmi para nincs és még mielőtt jönnének az okos kommentek igen...este játszom dikrekt vele sötétben,de semmi...megilyedni persze megilyedek a hirtelen dolgoktól benne mert nem számítasz rá..de félelmetesnek nem mondanám szvsz meg sem közelíti az amnesiát!De mondom nem egy rossz játék!
16.
16.
SwordFish
jó és félelmetes meg minden, de azért az Amnesia jobb :)
15.
15.
goblinfing
#14: Haladtam 1 picit, és én is jó nagy faszságot mondtam, mert a csávó kiakar jutni csak egy folytába keresztbe tesznek neki :D
14.
14.
DarkLord
#12: Mert hajtja a kiváncsiság egy oknyomozó emberke márcsak ilyen ugye? :D Meg amúgyis azért jött ide a Gyógyintézetbe, hogy kiderítse mi is folyik itt "Gyöngyösön" nagyon jó játék bár tényleg azért egy idő után kb. kiszámítható mikor is akarják ránk hozni a frászt de ennek ellenére is a legerősebb idegzetűek is az egész játék alatt tuti 5-ször megijednek...nekem eddig 3 hajmeresztő élményem volt egyenlőre nemtudom kb. hol tarthatok a sztoriban, mert nemtudom ilyen hosszú lett a játék.
13.
13.
kingpeachy
#12: A telefonos dolog felett tényleg átsiklottam:)
12.
12.
goblinfing
#11: Azért eléggé zihál ha már vért lát szinte akkor is, és ha figyeltél volna az elején le van írva 1 noteba hogy a teloján ahogy beért az aslyum környékére megszűnt a térerő. Az már más téma hogy mi a faszért marad ott :D
11.
11.
kingpeachy
Kipróbáltam (természetesen fényes nappal mert beszari vagyok:D)azt kell, hogy mondjam, amatőr csapat, első játékaként szinte tökéletes. Kicsit kiszámítható a játék az igaz(sok script, néhol eléggé sejthető, hogy történni fog valami stb), de azért a hanghatások és az atmoszféra nagyon a helyén van. Ami számomra kicsit furcsa, hogy hősünk olyan mint egy robot. Gondolok itt arra, hogy nagyon meg se lepődik a sok hulla láttán, esetleg megpróbálna segítséget hívni, ilyesmi. Egyik jelenetnél mondjuk felordít (bár az lehet csak én voltam :D) Nekem kicsit hiányzik az a fajta érzelmi megtörés ami pl az amnesiába is volt. Lehet csak szőrszál hasogatás, de egy riporternek ne legyenek már acél idegei:).
10.
10.
Gamerdavid
9.
9.
Azeroth87
Néztem pár walkthrough-t (mert játszani biztos nem fogok vele :) eszméletlen. Már attól féltem, hogy csak belenéztem.
8.
8.
DON GONDOCS
Gyerekek, vegyétek töltsétek rendeljétek. Minimum egy végigjátszást megér.
7.
7.
bodortamas1
Nekem mindjárt feltelepül :D Már izgulok, remélem tényleg megérdemelte az év legfélelmetesebb játéka címet, mert már rég nem féltem játéktól :D Utoljára még az Amnesiától, azóta nem volt ilyen idegtépő cím :D Húha már izgulok :D
5.
5.
DarkLord
Nekem meg pont ez a stílus jön be mikor nincs fegyver hanem bujkálnunk kell az ellenfelek elöl. A hangulata nagyon el lett találva ezzel a Gyógyintézettel. Szűk folyosók, rejtett járatok egyszerűen a legjobb helyszín az ijesztegetésre. Van pár hajmeresztő dolog benne.

Egyébként futhatsz te az ellenek elöl úgyis megtalálnak és lekaszabolnak :D itt nem ez a lényeg hanem a rejtözködés/lopakodás. Persze van olyan rész amikor muszáj futni.
4.
4.
goblinfing
Tegnap kipróbáltam, éjfél körül, úgy befostam az elején hogy úgy döntöttem majd inkább ma tolom :D
3.
3.
elfdefender
Remélem, hogy leteszteled, Zoenn! Bár csak rá kell nézni a Metacriticsre, és láthatjuk, hogy igen jól sikerült.
2.
2.
Huntsman
Sajnálom, hogy mostanában csak ezek a menekülünk a szörnyek elől, mert nincs fegyverünk típusú alkotások mennek. Kellene pár Clive Barker's Undying vagy Suffering típusú is, amiben legalább lehet csinálni valamit nem csak nyomozgatni a nagy semmit. Sebaj majd Púdipájnak megint lesz mit végigvisítani mint egy tini jány a jutyubon.
1.
1.
Azeroth87
Úristen :D Én soha nem játszottam ilyen játékokkal, de ez azért elég keménynek tűnik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...