Megjelent a Call of Duty: Strike Team iOS-re

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Szép csendben megjelent a mobilos Call of Duty: Strike Team, amelyben a felülnézetes stratégiai elemek, illetve a belső és külső nézetes akció keveredik. A fejlesztést a Rockstarból kivált tagok új stúdiója, a The Blast Furnace végezte.

Négytagú, magasan képzett osztagot irányítunk a Call of Duty: Strike Teamben, mindegyikük testreszabható képességekkel és fegyverekkel rendelkezik. A frencsájz legújabb mobilokra megjelent részében zökkenőmentesen válthatunk a felülnézetes stratégiára, illetve belső- és külső nézetre, ha egy kis akcióra vágyunk.

A fejlesztést a Rockstar London és Leedsből kivált veteránok végezték, a The Blast Furnace csapata teljesen az érintőképernyős irányításra optimalizálta a címet, amely az epikus single player kampány mellett tartalmaz Survival módot is, megannyi fegyverrel, perkökkel, rangokkal és presztízsekkel. A teljesítményünk felkerül az online ranglistára.


A játék iOS-en jelent meg, s 6,99 dollárba kerül. Köszönjük, DON GONDOCS!

21.
21.
Pistisukos
minden csak IOS-re jelenek meg peddig Androidos készüléken is elfutna
20.
20.
Moltes
Na ezert szeretem en az applet. mindig elobb kapjuk a jobb jatekokat, mint az androidosok.
19.
19.
ilor14
#17: Te akkor elég vak vagy...
18.
18.
goblinfing
#14: mw3 olyan szép mint bf3? What kind of drugs did you smoke?
17.
17.
Qmi05
#15: Láttad már ,hogy csak túlzott gépigényes fényeffektekkel operál? :D
16.
16.
Qmi05
#12: Inkább CS 1.6-hoz konvergál a grafika. De nem rossz amúgy.
15.
15.
ilor14
#14: Láttad már egyáltalán a BF3-t ULTRÁN? :D
14.
14.
jasonkrot
#12: te hol élsz ember?:D A cod mw3 grafikája volt olyan szép, mint a bf3-és fele akkora gépigénnyel kb:D és ez mellesleg mobilos, amiben nem lehet csodálatos tájakat csinálni szuperHD textúrákkal
13.
13.
greenmelon
#12: Ez azért erős túlzás.
12.
12.
csoki0619
Az azert eleg szomoru, h ennek a jateknak a grafikaja majdhogynem (a majdhogynem-et egyebkent egybe kell irni? :D) a Modern Warfare elso, de meg akar a masodik resz grafikajaval van egy szinten, dehat a CoD-ot eddig sem a kinezete miatt "szerettuk". :-)
10.
10.
Ecneb
#9: #6 akart a második lenni, csak nem vette be a billentyű *
9.
9.
Ecneb
#8: Akkor pont most cáfoltál rá az állításodra, mert mégis belekötöttél a mondandómba.

# Imádtam ezt az oldalt régen, amikor az adminok még foglalkoztak az olyan seggfejek kibannolásával, mint kemuri. Igenis zavar, hogy rontja a szinvonalat, és ha én lennék ráizgulva, akkor én csináltam volna egy kemuri_hater nevű felhasználót, de mivel nem így történt, a te állításod is helytelen. Oh és kérlek, ne szabd meg, hogy mit csináljak és kivel szabadidőmben rendben? Ha olyan felnőttnek hiszed magad, akkor simán figyelmen kívül lehet hagyni egyes hozzászólásokat.
8.
8.
goblinfing
#6: Elnézést de én a cikkeket jövök olvasni nem a no liferek (mint te) comment háborúját, és ha látom is akkor is vagy röhögök 1 jót, vagy szimplán telibe szarom, de azt nem mondhatom hogy nem szoktam kinyilvánítani a véleményem.
7.
7.
Panda HUN
#6: Ennyire szánalmas életed van, hogy ezen a kemuri gyereken rugózol már napok óta? Ez csak egy játékos oldal, ha ennyire zavar a dolog, ugord át a kommentjeit...Hasalj rá a barátnődre/feleségedre és az majd levezeti a gőzt... Ha egyik sincs, akkor már értem, hogy mi a probléma.
6.
6.
Ecneb
#5: Te most vagy nem látogatod az oldalt és gőzöd sincs a dolgokról, vagy szándékosan trollkodsz.
5.
5.
goblinfing
#4: Annyit írt hogy kár hogy iosra jelent meg WTF is your problem bro?
2.
2.
Karez
Megirigyelték a Modern Combat sorozat sikereit:
http://www.youtube.com/watch?v=zjz614QVyfQ
1.
1.
meta7203
Vajon lesz-e Androidra is, mert beruháznák rá...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...