Xbox One - videomegosztás elsőként Xbox Live-on

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox One-nal felvett videóinkat csak az Xbox Live-on oszthatjuk meg a konzol premierjekor, ám jövőre már a Facebookra és a YouTube-ra is kipakolhatjuk a felvételeket - erősítette meg az MS egyik fejese, Albert Penello.

Első körben csak az Xbox Live-on oszthatjuk meg az Xbox One-nal rögzített gameplay videóinkat, legalábbis a novemberi premierkor biztosan. A YouTube-os és facebookos integrációra a következő évben kerül sor - erősítette meg Albert Penello, a Microsoft egyik megmondóembere.

A Destructoid egyébként élőben is kipróbálhatta a Game Capture funkciót. A magazin szerint a videórögzítés gyors volt, egy 30 másodperces videót vettek fel 720p-ben. Egy egyszerű kinectes parancs elhangzása után, szinte azonnal végbement a folyamat.

A Tokyo Game Show-n egyébként a Sony is megerősítette, hogy PS4-felhasználók is képesek lesznek játékvideókat rögzíteni a konzol HDMI-kimenetén keresztül egy külső eszközzel, amire a PS3 esetében nem volt mód a titkosított HDCP miatt. Emellett a DualShock 4 Share-gombjával gyorsan és hatékonyan oszthatjuk meg felvételeinket a közösségi oldalakon.

Négy alkalmazás futtatható egyszerre

Penello emellett arra is kitért, hogy az Xbox One-on egyidejűleg négy alkalmazást is futtathatunk egyszerre. Az appok közti váltás gyors és egyszerű lesz, valamint az operációs rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerre hat felhasználó jelentkezzen be a konzolba úgy, hogy a Kinect felismeri a szobában tartózkodók hangját. Ezek után a résztvevők hozzáférhetnek saját mentéseikhez és beállításaikhoz.
10.
10.
Csoki80
Nem hiszem, hogy megérné egyből beindítani ezeket a funkciókat. Eleinte,még evés a gép sok szervert kell majd kiépíteni stb. Lehúzhatná a live sebességét, ha arra terhelnék, ha meg kiépítenék szépen menne a kapacitás ki a semmibe... Csak, majd ha lesznek felhasználók. Persze ezt bejelenthették volna később is, hogy lesz, de akkor meg mindenki azt mondaná, hogy a sanyinak lesz a gépén a ms nek meg neem bibibíííí. Ki kell várni ennyi. Amire meg nekem ill nagyon sok másnak lesz ilyen gépe tényleg 70- be kerül majd és már mennek a funkciók :-)
8.
8.
tsulok
#6: Nem csak erre gondolok, hanem mondjuk a külső tárhely használat, lokalizáció meg még kitudja miket terveznek.
De ha már köcsög üzletpolitikánál tartunk akkor a Sony se tökéletes. A Gaika is csak 2014ben indul és akkor is csak az USA-ban. Nekem nem szimpatikus, hogy azzal hálálják meg azt hogy Európában és Japánban sikeresebb a PS, hogy később jelenik meg, gaika is később lesz.
6.
6.
salamon.andras77
#3: Ha a Microsoftnak hónapokba telik egy ilyen feature megoldása akkor nevetségesek. Amúgy nem fogom megvenni, PS4 vagy PC lesz, ettől függetlenül még köcsög, és lusta üzletpolitikát folytatnak.
4.
4.
supair
jo lesz xbox megosztom:-)
3.
3.
tsulok
#2: Jobb lenne az, ha X hónapot csúszna csak azért mert még pár (annyira nem is fontos) feature hiányzik? Ha neked annyira fontos, várd meg, és csak akkor vedd meg és akkor nem kell mérgelődnöd amiatt mert "félkész".
2.
2.
salamon.andras77
A tetves kurva anyjukat azt. Ezt annyira bírom, csak informatika/szórakoztatás iparnál van ez a felfogás: "Fizess aztán majd szépen odaadjuk amit kifizettél". Bármi más iparágban kiröhögnék őket. De tudják mit? Oké. Akkor az elején a 150ből kapnak 70et. Aztán ahogy készül a konzol, majd úgy fizeti a vevő. Na az hogy tetszene ezeknek a nyomorék faszpiszkálóknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...