Ingyen Metal Gear Rising a PS Plus-tagoknak

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 11.
  • Hír
Link másolása
A Sony bejelentette az európai PlayStation Plus-előfizetőknek szánt novemberi játékkínálatát, ezúttal négy cím ütheti a játékosok markát - kettő PlayStation 3-on, és kettő PlayStation Vitán.

Október 23-án frissül a PlayStation Plus európai játékkínálata, a PlayStation 3-on játszók a Metal Gear Rising: Revengeance-et, illetve a Remember Me-t, a PlayStation Vita-tulajok pedig az Oddworld: Stranger's Wrath-t és a MotorStorm RC-t tölthetik majd le az elkövetkező egy hónapban.

Ez azt is jelenti, hogy abban az esetben, ha PlayStation Plus-tagként a Far Cry 3-at, a Mafia 2-t, a Spec Ops: The Line-t, a Street Fighter X Tekkent vagy a Touch My Katamarit a gyűjteményedben akarod tudni, addig be kell szerezned őket, mert október 23. után ezek eltűnnek a felhozatalból.

A novemberi hónap amúgy is fontos lesz a PlayStation Plus történetében, a PlayStation 4-en a prémiumszolgáltatáshoz kötik majd az online multit. PS3-on és Vitán ezért továbbra sem kell fizetni.

10.
10.
deviques
Nem lenne rossz, ha rendszeresen értesítenétek, hogy mik az új ingyenes játékok. Sokat keresgetem havonta külföldi oldalakon, és jó lenne itt a Gamekapocs-on értesülni róla. Mind a két játék rajta volt már a várólistámon, úgyhogy nagyon jól jöttek!
8.
8.
lacinho01
metal gear rising, remember me ezzekel még ugyse játszottam király
7.
7.
Czigi
Nem rossz.
6.
6.
Yanez
Nem semmi! Egyiket sem toltam még, ezért lehet PSplus-os leszek. :)
5.
5.
Dreadlox
btw tényleg elég durva a felhozatal, lehet ideje a pc mellé vennem a ps 3at
4.
4.
Dreadlox
a Windows felhasználóknak is ingyenes *yaaaaahhhhrrr* :D
2.
2.
RangerFox
Vitára még mindig gyér a kínálat... De legalább jobb mint a mostani.
1.
1.
eba811
De jo remember me.Yes ez az xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...