Assassin's Creed IV - a héten kibővül a multi

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 10.
  • Letöltés
Link másolása
A héten érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flag első multis DLC-je, a Blackbeard’s Wrath, melyben három új online karakterrel bővül a felhozatal. Mától kapható az amerikai digitális boltokban, de holnap jön Európába.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag - Blackbeard’s Wrath DLC a héten landol a digitális elosztókon PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en - kezdve az észak-amerikai régióban kedden, majd szerdán Európában is. A Wii U-s változatról még nincs szó.

A csomag három új játszható karakterrel bővíti a multiplayert, melyek ismerősek lehetnek, ha már beleástuk magunkat a single kampányba.

  • Feketeszakáll: kardforgató képessége miatt nem lehet vele viccelni. Méltán híres kalózkapitány, hatalmas erővel dönti fel az ellenfelet, majd hősünk kíméletlenül kivégzi a megszeppent delikvenst
  • The Orchid: a templomos-barát kínai orgyilkos, aki a Quing-dinasztia katonai tanácsadója volt, s ott csiszolta finomra a gyilkolási képességét. Gyorsan és kecsesen öli meg áldozatait a katanájával.
  • The Jaguar: Cuali, az azték harcos túlélte azt, amikor a spanyol hódítók lemészárolták közösségét, majd egyesítette erejét az őshonos templomosokéval. Békére és rendre törekszik, misztikus ereje segítségével úgy küzd, mint egy jaguár: gyorsan és csendesen, akár a ragadozó - kezében egy diszkrét fejszével.

 

A DLC-hez extra költség nélkül juthatnak hozzá a Season Pass birtokosai.

4.
4.
Sid3481
Azért már vicc, hogy 3 nyomorult karakterért fizetni kell. Jobban örülnék, ha saját karaktereket lehetne kreálni.
3.
3.
Ghost26Dave
Én meg azt hittem hogy ingyenes @D dikk
2.
2.
Bagwell
Ettől most hanyatt kéne vágnom magam? OMG szánalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...