The Elder Scrolls Online - PS Plus nélkül is

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 28.
  • Hír
Link másolása
A ZeniMax Online eloszlatta a PS4-játékosok minden félelmét: nem kell majd PlayStation Plus-előfizetőnek lenni ahhoz, hogy játszhassanak a The Elder Scrolls Online-nal, csak a standard havidíjat kell kicsengetni.

Apróságnak tűnő, de a PlayStation 4-tulajok számára fontos információkat osztott meg a ZeniMax Online a PlayStation Blogon. Bár a The Elder Scrolls Online havidíjas játék lesz, az előzetes aggodalmakkal ellentétben kivételesen nem kell PlayStation Plus-előfizetőnek lennünk, hogy játszhassunk a játékkal. Mint tudjátok a PS4-en már nincs ingyenes multi.

A jó hír tehát az, hogy nem vámolnak duplán a fejlesztők, a PS4-esek ugyanannyit fizetnek majd, mint a PC-sek - az Xbox One-os verzió kapcsán még nem érkezett hasonló bejelentés.

A ZeniMax emellett azt is elárulta, hogy az amerikai és az európai játékosok külön szervereket kapnak, és külön szervereken futnak a különböző platformokra írt változatok is. Ergo a PC-sek nem játszhatnak együtt a konzolosokkal, ami a fejlesztők szerint utóbbiaknak "jó hír", elvégre a számítógépes változat hamarabb érkezik, így addig ott többet is lehet fejlődni.

A PS4-es bétatesztről még mindig nincs hír.

25.
25.
Extol
Hát az hogy szeparálva lesz a PC a konzoltól azt eddig is sejteni lehetett. Viszont az új infó hogy Európa-Amerika külön lesz. Nem baj így is leszünk elegen sztem :)
22.
22.
Dontrip
#20: Pont ezt írta le Raptor is.
18.
18.
simon 555
#17: Persze az már más kérdés, hogy nem sok embernek lényeges ez a dolog, mert szerintem a legtöbb embernek mind2 gépen van előfizetése.
Ez max azoknak lehet jó hír, akik nem előfizetők, mert nem érdekli őket a multiplayer a játékokban, de egy MMO-val játszanának azért.
15.
15.
randall13
#13: milyen szolgáltatásokat?
14.
14.
bukall
Xbox Gold előfizetés fog kelleni a játékhoz:
http://www.joystiq.com/2014/01/28/the-elder-scrolls-online-wont-require-ps-plus-will-require-xbo/?ncid=rss_truncated
13.
13.
#10: Nos, én duplán azért nem fizetek, mert ha nem lenne konzolom, akkor is lenne netem, hiszen van a családban egy csomó laptop meg egy asztali PC. A ps plus v. xbox live gold-ért kell fizetni, és így multizhatsz neten a legtöbb játékkal, valamint plusz szolgáltatásokat is kapsz, havonta ingyen játékokat, felhőmentés, stb.
12.
12.
JackBauer
#6: Hát ha neked rossz hír, akkor ezekszerint téged nem érdekel az IGC meg a többi multis játék sem, tehát akkor fölöglegesen vagy előfizető:D
11.
11.
10.
10.
erasmus
Konzolokon hogy megy, fizeted a netet fizeted és a ps+-t /xboxgold-ot vagy mit, szóval hogy neten konzolozhass duplán fizetsz?
9.
9.
A ps4-nek psplus nélkül semmi értelme, úgyhogy ez a hír nem hír.
8.
8.
simon 555
#6: Én sem értem, hogy ez miért lenne rossz hír nekem, vagy másnak aki előfizető?
Inkább semleges.
Attól miért lenne jobb ha kellene hozzá PS+? Ugyan ott lennék...
6.
6.
mestermagyar
Hát ez kva jó hír. Annak a kevés embernek, aki nem fizet elő ps+-ra, és rossz aki meg igen...
5.
5.
kristof97
#2: Hát igen, ezt olyan fél éve már lehetett tudni, hogy a f2p és a fizetős MMO-khoz nem kell PS+ előfizu. De biztos van olyan akinek ez újdonság. :P
3.
3.
Dr. Zaius
Meh... Akkor én még is duplán fizetek, mert Plus-om lesz mindenféle képpen, különben hogy' játszom más multis játékokkal?!
2.
2.
simon 555
Azért ez nem újdonság.
A F2P játékokhoz sem kell PS+, valamint az FF14 RR-hez sem fog kelleni PS+.
1.
1.
Moldren
Az még jobb hír lenne, ha csak ps+ kéne a játékhoz. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...