Xbox One-ra is készül a Diablo III

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Most, hogy mindenki a Diablo III kiegészítőjével játszik, jöjjön egy extra jó hír: a Blizzard megerősítette, hogy Xbox One-ra is elkészítik az alapjátékot, illetve a Reaper of Souls-t is.

A Diablo III producere, Alex Mayberry erősítette meg a Videogamernek a hírt, amire egyébként lehetett számítani: a Diablo III PS4-es változatával párhuzamosan készül az Xbox One-os is.

Üröm az örömben, hogy ez korántsem tekinthető formális bejelentésnek, Mayberry maga is leszögezi, hogy ez nem jelenti azt, hogy a játék meg is fog jelenni a Microsoft konzoljára. Az úriember azt mondta, hogy fogalma sincs hányadán állnak most a redmondiakkal, csak annyi biztos, dolgoznak az Xbox One-os verzión - a többiről még tárgyalni kell.

A Diablo III első kiegészítője ma jelenik meg, a Blizzard pedig tavaly novemberben jelentette be, hogy PS4-re egy Ultimate Evil Edition című kiadást dobnak ki, ami az alapjátékot és az addont is tartalmazza. Ha lesz Xbox One-os változat - minden kertelés ellenére erre akár fogadhatunk is -, az szintén ilyen csomag lesz.

1.
1.
sebtapasz
fasza! :D kár hogy nincs One-om se, és PS4 se! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...