Call of Duty: Advanced Warfare - még több kép

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 5.
  • Képek
Link másolása
Egy rajongói oldal friss screenshotokra tette rá a kezét a Call of Duty: Advanced Warfare-ről, de nem ám a hétvégi trailerből kilopott képekről van szó, hanem teljesen új darabokról. Az Elysium című film hatása nyilvánvaló.

A CoDMP247 egy rakás friss screenshotra tette rá a kezét a Call of Duty: Advanced Warfare-ről, amelyek a jövő hadviseléséből csípnek el pár adrenalindús pillanatot. Az exoskeleton öltözékkel igazi szuperkatonák leszünk, ám a világ sorsa cseppet sem szívderítő. Egy magánhadsereg tagjai vagyunk, akik igazán nemes célokért küzdenek.

Megjelenés november 4-én PC-re és konzolokra. 

33.
33.
janikapró
a cod:ghost az jó volt de ez remélem még jobb lesz!
32.
32.
GabbyXD
HshdhebshshdjfhdhdbdhkewkyndhrjehsjGvtvtvtcrcfbzfxsxbhnhbtdeswdznujfdwevhmijsxfbhijhvdxdchjkkgrdesbimjnchngcectnokuvscgji,usehijzvrexwawgjuzvwPUSSYgddhddgfdd- by Kemuri/Cristiano
31.
31.
vanpear
Itt vannak ezek a képek, ott a videó. Ezekből már látszik, hogy új engine. Fénykezelés teljesen más, mint az előző COD-okban, Am majd megkell várni a kritikákat, amikor kijön és kész. De am XBOX360-ra a régi engine is jó lenne, mert az biztos, hogy az osztott képernyőnek búcsút lehet mondani. Ha lesz benne ilyen, akkor tényleg nincs engine csere.
30.
30.
trion96
#29: De ha egyszer igaz? :D
29.
29.
southbronx
Ha lenne egy időgépem és 2040-ből visszahoznák egy jövőbeli COD trailert-in game videót /tegyük fel még 2040-ben is lesz COD/. Ti még arra is rámondanátok erőszakkal hogy fos a grafikája, a régi motor hajtja. Nevetséges.
28.
28.
Ecneb
27.
27.
Grabowsky30+
Vajon a next gen konzolokra is lesz pofájuk kiadni a 10éves motorral 1-2 fényeffekttel megturbózott rókabőrt 20ezerért? :D
26.
26.
Henry82
Fura, én általában lehúzom bizonyos játékok istenített grafikáját, ezt viszont nagyon durvának találom, többen meg erre mondjátok, hogy régi engine, stb. Bár tök mindegy, amit itt látunk, az parasztvakítás, mint minden más játék előzetes screenshot-jai, a valóság nagyon messze lesz ettől.
25.
25.
Fooxfire
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aWZeDWq_460s.jpg

Igen nagyon várom az újat is :D
24.
24.
Falcon
kicsit komolyabbra vehetnék már a szériát........ezrekkel a zombikkal ,ufókkal ordít hogy 8 éveseknek szánták a játékaikat
23.
23.
strike19
#15: Nem de a jövőbe játszódó és én szeretem a Sci-fi jellegű dolgokat.Magán hadsereggel megvettek.
22.
22.
vortel
Hát azért képek alapján elég jól néz ki, bár engem egyedül egy dolog érdekel, a multiplayer játszhatósága. Évek óta először nem rendelem elő, megvárom a sajtó és a haverok értékelését és azután döntök a vásárlásról.
21.
21.
Nicodemus
#17: Nem az Elysium talalta fel az exoskeleton technologiat, de mozifilmben talan ott hasznaltak eloszor hangsulyosan. Edge of Tommorow-ban is nagy szerepe lesz pl... Ez a modern technika egyik uj hasznos talalmanya ami csak ido kerdese es valoban resze lesz a hadviselesnek.
20.
20.
KőbányaKispest
Ömlik a marketing már így fél évvel megjelenés előtt. Minden napra jön majd a cod.
19.
19.
kredencferenc
Régen szerettem a CoD-ot egészen a Black Ops első részéig bezárólag. A 2. már nem tetszett annyira. A Ghosts óta meg csak egyvalami jut eszembe a szériával kapcsolatban... http://www.youtube.com/watch?v=lxE1IItthkU
17.
17.
Absolut
ez a ruha olyan mint az elysiumba elég kopi
16.
16.
Ecneb
#12: Kicsi fiam! Szólítsd meg azt, akinek írsz. Továbbá tanulj meg olvasni!
15.
15.
Riven
#13: Ezt így pár képről eldöntötted?
13.
13.
strike19
Nagyon messze van még az november.Ez lesz az első COD 8 év után amit megveszek.
12.
12.
Elyas
Miért ha nem valós story már nem is lehet jó? -.-'
10.
10.
Ecneb
#7: Miért? Volt, hogy valaha is valós eseményekre épült?
8.
8.
Slan
Remélem a fizikán is tuningolnak, s végre normálisan rombolható lesz a környezet :)
7.
7.
Matt8888
6.
6.
DON GONDOCS
Nemtudom mennyire vannak csinosítva a képek, de szerintem egész korrekt a látvány, vagyis ennek a játéknak tökéletes.
5.
5.
Moltes
#2: A COD storyk valoban nagyon jok, de en csak ezert nem szeretek jatekot vasarolni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...