Brit toplista: ötödszörre is Watch Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 21.
  • Toplista
Link másolása
A játéküzletek két ősellensége, az uborkaszezon és a napfény összefogott egymással, és ez érződik a brit játékeladási toplistán is. Még mindig a Watch Dogs vezet, ez már az ötödik aranyérme.

Nem volt komolyabb játékmegjelenés a múlt héten, így nem véletlen, hogy a brit játékeladási toplistán sem történt túl sok változás. Az aranyérmes továbbra is a Watch Dogs, a Ubisoft sikerjátéka már ötödször győzött.

A második a FIFA 14 lett, ami a dobogó harmadik fokáról kapaszkodott fel, az előző ezüstérmes, a Sniper Elite 3 pedig most már csak az ötödik. A harmadik a Call of Duty: Ghosts, ami három helyett javított, miközben a Wolfenstein: The New Order a múlt héthez hasonlóan a negyedik helyet csípte meg.

  1. Watch Dogs
  2. FIFA 14
  3. Call of Duty: Ghosts
  4. Wolfenstein: The New Order
  5. Sniper Elite 3
  6. Minecraft: Xbox 360 Edition
  7. Minecraft: PlayStation 3 Edition
  8. Titanfall
  9. Battlefield 4
  10. Mario Kart 8
  11. Grand Theft Auto V
  12. The LEGO Movie Videogame
  13. Assassin's Creed IV: Black Flag
  14. Tomodachi Life
  15. Transformers: Rise of the Dark Spark
  16. LEGO Marvel Super Heroes
  17. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
  18. EA Sports UFC
  19. 2014 FIFA World Cup Brazil
  20. Football Manager 2014
15.
15.
Effecta
#7: Te nyomorék. Ne anyád vegye a játékaid, és akkor pattogj
14.
14.
Antonov77
#11 +1. Ja és csatoljuk ide Kemuri aliasz Cristianot is. (Kreténkét). A csótánytaposást mondjuk nem érdemli meg mert szegényke nem 100-as.
13.
13.
PaulBlake
Én nagyon is elvagyok a WD-vel. Számomra hozta az elvárt szintet. Persze most lehet fikázni a grafikát, meghogy mit csinált vele a Ubi, stb.blablalba. Nincs semmi bajom se a grafikával se a történettel, főleg nem a városal.
Volt szerencsém a GTA5-höz PS3-on, lehet abban nagyobb a story, szabadság érzés stb., de a Watch_Dogs nekem jobban tetszik ! :) Persze ezért meg fogom venni a GTA5-öt :D Na peace ☼
12.
12.
TheDeathFlash
Én nekem tetszett a Watch Dogs szerintem semmi baj nincs vele csak annyi hogy könnyü.GTA5 meg nem tetszett sajnos és lehet most kur*a anyázni de ez van.GTA Liberty City tetszett de nem vagyok nagy GTA fan persze nem rossz de WD nekem jobb :)
11.
11.
XStormsniperX
#7: Neked meg üzenem, hogy tanulj meg helyesen írni te paraszt, hogy legalább értsük azt a rengeteg baromságot, amit leírtál... Ahogy nézem, pont te vagy az a fajta, aki az országon élösködik. Nem tudom kinek képzeled magad, de arra mérget vehetsz, hogy egyszer, amikor nyugodtan mész az utcán, valaki nem fogja eltürni a képedet, és megadja neked ami jár... Mert tudod, a magyar gyáva nép. De a csótányoktól nem fél...
10.
10.
Ghost26Dave
Sznob suttyó.
6.
6.
Azeroth87
Assassin's Creed IV még mindig bent van :)
Ezek a pangó időszakok (nyár) tökéletes a Nintendo játékokra való összpontosításra :)
5.
5.
Cristiano
Brtitek szeretnek hekkelni
4.
4.
keiji maeda
jó nem kell ezen meglepődni . most nem nagyon jelent meg semmi nagy cím és nem is fog még egy darabig
2.
2.
RayErizo
Nem igazán értem, hogy miért olyan jó a Watch Dogs...Jó, jó szép grafika sőt..gyönyörű, de az atmoszféra szerintem túl ,,szürkére" pontosabban egyhangúra sikeredett, legalább is én mindig ezt éreztem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...