Medal of Honor: Airbone - információk

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 17.
  • Hír
Link másolása
Friss információk érkeztek a nagyszerűnek ígérkező Medal of Honor: Airbone-ról, mely méltóképp képviseli majd a következő generációs világháborús gammákat.
Friss információk érkeztek a nagyszerűnek ígérkező Medal of Honor: Airbone-ról, mely méltóképp képviseli majd a következő generációs világháborús gammákat.

Ugrás a galériához

Az Airbone főszereplője Boyd Travers lesz, a 82. hadosztály első századának közlegénye. Miután teljesen interaktívan ejtőernyővel ereszkedtünk (magunk határozzuk meg, hogy mikor nyitjuk ernyőnket és hova próbálunk megérkezni) az ellenséges vonalak mögé, bejárjuk majd Szicíliát, Németországot és más európai államokat számos non-lineáris küldetésen keresztül. Rengeteg átalakítható fegyver áll majd rendelkezésünkre eltérő jellemvonásokkal a messzemenően realisztikus szereplőkkel teli sztori-vezérelt, filmszerű játékban.

Minden bizonnyal az eddigi hét Medal of Honor közül az Airbone lesz a hangulatosabb rész remek többjátékos módokkal. Megjelenés 2006. telén PC-re, Xbox-ra, Xbox 360-ra, PS2-re és PS3-ra.
4.
4.
patonayakos2004
sziasztok!
Elindítom a játékot és nem látom a fegyveremet.
Léci segítsetek PLS!!!
3.
3.
FNorberto
Én úgy tudom hogy nem lesz multiplayer, úgy hallotam hogy az EA azt mondta az mp kérdésre:"Akinek ez kell az menjen és vegye meg a Battlefield 2-t".
2.
2.
SniperMaister
Csak nehogy egy Medal of Honor Pacific Assault legyen!!!!!
1.
1.
sTERNKERN
Csak nehogy egy COD2 legyen, mert arra is hasonlókat írtak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...