Brit toplista: élen az új Diablo-kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 26.
  • Toplista
Link másolása
Végre történt valami a múlt héten, voltak játékmegjelenések, és ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán is akadnak változások. A Diablo III: Ultimate Evil Edition az élen nyitott természetesen.

A Diablo III: Ultimate Evil Edition kapásból a brit toplista élén nyitott, ami csak abból a szempontból különösen érdekes, hogy ez az első Diablo-játék, aminek sikerült így kezdenie az Egyesült Királyságban. A PC-s Diablo III-nak például "csak" egy második helyre futotta anno, mondjuk az nem is az uborkaszezonban jelent meg.

A The Last of Us: Remastered háromhetes sikerszériája ezzel véget ért, a játék ezüstérmes lett, utána a Plants vs. Zombies: Garden Warfare következik, ami a tizenötödik helyről ugrott előre a harmadikra a PlayStation-változatok megjelenésének köszönhetően. Az Xbox 360-as Minecraft közben a negyedik, a Call of Duty: Ghosts pedig az ötödik helyen végzett - a szintén újonc Tales of Xillia 2 a tizedik helyen rajtolt.

  1. Diablo III: Ultimate Evil Edition
  2. The Last of Us: Remastered
  3. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
  4. Minecraft: Xbox 360 Edition
  5. Call of Duty: Ghosts
  6. Watch Dogs
  7. Minecraft: PlayStation 3 Edition
  8. The LEGO Movie Videogame
  9. Grand Theft Auto V
  10. Tales of Xillia 2
  11. Titanfall
  12. FIFA 14
  13. Battlefield 4
  14. Sniper Elite III
  15. Tomodachi Life
  16. LEGO Marvel Super Heroes
  17. Forza Motorsport 5
  18. Assassin's Creed IV: Black Flag
  19. Terraria
  20. Skate 3 
12.
12.
Cipo3
#10: Hát 6 pontot nem ér, de 5 meg kevés. A többi már csak fantázia.
11.
11.
Cipo3
#9: Nem tudom én nem találtam benne hibát.

DS 1-ben zavart, hogy gyakorlatilag nem kellett csinálnom semmit mert mindenki magától harcolt. Gyakorlatilag csak néztem mint egy mozifilmet. Néha nyomtam egy healtot ha valaki legyengült.
10.
10.
selejtes
#7: Én 5.758-ra értékeltem, nem értem. Neked, hogy jött ki az 5.6?
9.
9.
DarkLord
#8: Hogy bírtad az élre rakni a Dungeon Siege 3-at? Én az 1-2-őt imádtam , de a 3-at végig se bírtam játszani annyira rossz volt, pedig én is e műfaj nagy kedvelője vagyok...
8.
8.
Cipo3
Nagy diablo fan voltam mert az 1 az fantasztikus volt. 2 sem rossz csak míg a konkurencia továbblépett ez a sorozat nem.
Ha kellene egy listát felállítani akkor:

1, Dungeon Siege 3
2, Dungeon Siege 2
3, Titan Quest
4, Diablo 1
5, Van Helsing
6, Dungeon Siege 1
7, Diablo 2
...sorolhatnám
10, Diablo 3
7.
7.
Cipo3
#3: örülök, hogy igazolsz, és örülök hogy a szarból sikerült végre várat csinálni. És igen tudom mert a munkatársaim akik megvették mondták, hogy most mar nem akkora kupac szar. Ezért is nem 4.3-ra értékeltem hanem 5.6-ra.

De attól még tartom a véleményem, ez egy túlhipeolt cucc.
5.
5.
DarkLord
#3: Igen van jó és rossz oldala is. Pl. egész jól ellehet egy darabig szórakozgatni a Rift-ekkel / Bounty-kkal, gyorsabb a fejlődés, jobb a drop és az Act 5. tényleg méltó a Diablo komor feeling-jéhez. Azonban én hc-ban játszok és azt most nem nagyon érzem hc-nak már igazából (van egy 315-ös Paragon hc karakterem), de ha meghal nem veszik el a Paragon szintje (jó az enyém még nem halt meg 2012 óta :D) ez így már csak félig hc szerintem. Ha meghal vesszen minden én ezt vallom. Bár így is szerintem sokan örülnek, ha elviszik sima lvl 70-ig , hogy ne haljanak meg :D
3.
3.
Lorthirash
#2: Látszik hogy semmit nem tudsz a játékról...
A reaper of souls óta elég jó lett.
2.
2.
Cipo3
Hogy ez mennyire túl hipeolt játék. Játszottam a demoval és láttam, hogy minden idegesítő elemet benne hagytak amit a konkusrensek sikeresen kivettek.

Én kb. 5.6-ra értékelném a játékot.
1.
1.
DarkLord
Mondjuk én egyet nem értek , sok ismerős megvette pc-re anno a Diablo-t leszarozta, majd ezek közül többen megvették az új konzolokra is. Kérdem én , akkor mi a francnak? Hol itt a logika, mert, hogyha pc-n szar volt ugyanúgy ezeken a gépeken is szar ezeknek az embereknek...Na mindegy sok a pénzük az embereknek itt látszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...