Csak jövőre jön a Persona 5, de akkor PS4-re is

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 1.
  • Csúszás
Link másolása
A Persona ötödik részét tavaly mutatták be formálisan, és bár úgy volt, hogy japánok még idén megkapják a játékot, az Atlus most már csak 2015-ös premierrel számol. Cserébe viszont lesz PS4-es verzió is.

Csak 2015-ben jelenik meg a Persona 5, ezt az Atlus a Sony ázsiai régiónak címzett konferenciáján jelentette be. A cég ezen kívül egy rövid teaser videót adott ki a játékból, további információként pedig azt közölte a közönséggel, hogy nemcsak PS3-ra, de PS4-re is elkészül az anyag. A Persona 5 tavaly novemberben mutatkozott be hivatalosan.

Köszi, simon 555!

11.
11.
KeXxX
#4: Nekem se. 5 rész van belőle, de egyikről se tudtam. Most meg Store-n fel van kapva ez a Tales of Xilla 2.
10.
10.
DON GONDOCS
Na majd 2016ban talán játszhatnak az európai játékosok is, végülis a Tales of xillia 2 se késet sokat csak 1,5 évet. Bezzeg a Naruto játékok nem bírnak késni.
9.
9.
simon 555
#7: Eredetileg ha jól tudom 2015 nyara volt az EU/US megjelenés. De mivel csúszik japánban is, nem biztos, hogy marad. Mondjuk ha japánban megkapják januárban-februárban, lehet marad nekünk a nyár.
8.
8.
simon 555
#5: A ma reggeli konferencián jó alapossan nyomták a Vitát.
Szerintem ez alatt a konferencia alatt több játékot jelentettek be mint az elmúlt 2 év nyugati konferenciáin együttvéve :D
Reménykedjünk, hogy párat mi is megkapunk majd a NISA vagy az XSEED által.
7.
7.
number361
Én csak abban reménykedem, hogy majd mi is kézhez kapjuk 2015-ben a játékot...
6.
6.
deviques
#5: Nem azért mondom, jó a PS4-es megjelenés, én is arra veszem meg akkor már, de jobb lett volna helyette Vita-ra kihozni.
5.
5.
deviques
#4: Ha egy kicsit belemélyülsz megérted, hogy miért jó. Nem feltétlenül a story, mert már láttunk ilyet, nem hoz semmi újat. De a játékmenet őrületes. A régi Pokémon-okat juttatja eszembe, ahol tényleg, már nem törődsz azzal, hogy gagyi, csak taktikázol, és nyomatod órákon keresztül. A P3-t és P4-t még PS2-n játszottam, a 4. volt az utolsó játékom azon a konzolom. Vitá-ra megvettem a P4 Goldent, azóta sem játszottam olyan jót kézikonzolon. Ott érződött igazán, hogy mire is hivatott a PS Vita. Nagyon csalódott vagyok, hogy ennyire nyomatják ezt a casual meg indie szarságot, igenis hardcore játékok kellenek nekünk, miért nem értik ezt meg. Senki nem fogja a PS Vitá-t azért megvenni, hogy aztán olyan touchscreen-es marhaságokat játsszon rajta, amik a telefonján is futnak. Nem kellene az Atlus kihagyja a PS Vita-t, arra is ki kellene hozza a Persona 5-öt, biztos siker lenne.
4.
4.
PaprikaJancsi
Nekem sohase jött be a Persona sorozat.
3.
3.
deviques
Kevés játék van, amit évek óta ennyire várok!
2.
2.
Sun9us
Plusz 1,5 év, mire ide is eljut.
Ha meg Altus, akkor egy Dragons Crown folytatásnak is örülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...