Brit toplista: az Alien sem bírt a FIFA-val

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 13.
  • Toplista
Link másolása
A britek nem bírnak magukkal, ha fociról van szó, a FIFA 15 már harmadik hete vezeti a játékeladási toplistát, miközben a játékkiadók zsákszámra hordják az AAA-címeket a boltok polcaira...

Habár a FIFA 15 eladásai az előző héthez képest 60 százalékkal csökkentek, még ez a teljesítmény is elég volt az EA Sports focijátékának ahhoz, hogy minden más címet maga mögé utasítson. Az Alien: Isolation így csak a második helyen debütált, míg a harmadik dobogósunk a Middle-earth: Shadow of Mordor lett.

Nem tudott labdába rúgni a Driveclub sem, az Evolution Studios autóversenye csak az ötödik helyen nyitott, így még a Forza Horizon 2-t sem tudta megelőzni. Az új Skylanders közben a hetedik, az NBA 2K15 pedig a nyolcadik helyet csípte meg, végül az újoncok listáját a Sleeping Dogs: Definitive Edition zárja - a felmelegített akciójáték a tizenharmadik helyen rajtolt.

  1. FIFA 15
  2. Alien: Isolation
  3. Middle-earth: Shadow of Mordor
  4. Forza Horizon 2
  5. Driveclub
  6. Destiny
  7. NBA 2K15
  8. Skylanders: Trap Team
  9. Super Smash Bros.
  10. Minecraft: PlayStation 3 Edition
  11. Minecraft: Xbox 360 Edition
  12. Disney Infinity 2.0
  13. Sleeping Dogs: Definitive Edition
  14. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
  15. Call of Duty: Ghosts
  16. The LEGO Movie Videogame
  17. The Sims 4
  18. Grand Theft Auto V
  19. Terraria
  20. Frozen: Olaf's Quest
27.
27.
DonRendes
#26: Hát én ha veszek valamit jó pénzért, legalább az legyen a legjobb :)
26.
26.
kopic
#25: Igen, nekem tökéletesen megfog majd felelni (nincs még XO-m). Mivel nálam nem a graf a legfontosabb, szval letojom, h most 1080 vagy 900p-ben fut egy játék.
25.
25.
DonRendes
#16: Hát ha neked elég csak DDR3-as ram, és az hozza meg "nektek" a játékélményt, játszál csak azzal :) Én maradok a GDDR 5-nél :)
24.
24.
Norbaa
23.
23.
Norbiii
Most nem konkértan az itt lévő hozzászólásokra értem, de időnként amilyen színvonalat megütnek a cikkek alatti kommentek, szóval az eléggé siralmas sajnos. :( Óvodás veszekedések, trágár szavak, ócsárolások, trollkodások stb....az utóbbi hónapokban ez egyre sűrűbb, és ez szomorú! :(

A lényeg: Egyszer ez az első, egyszer az. Egyszer a Fifa, máskor a GTA, sztem nekünk tök8, ezek statisztikák, mi meg emberek vagyunk, gémerek ha így tetszik és játszunk, ennyi. Az hogy pár ember időnként egymásnak esik, attól még nem lesz a kedvenc játéka a toplista élén, és attól még semmivel sem lesz jobb. Kulturáltan is menne szerintem! :)
22.
22.
vnm51
Szomorú, hogy egy cikk milyen flame war-t tud indítani.
Jobb szeretem az egy-két karakteres pozitív kommenteket.
A franc essen bele.. Hiányzik Cristiano...
16.
16.
kopic
hegegege ! teljes mertekben egyetertek veled !

a Sony gepe pedig csak azer fogy eddig jobban, mert az elso 6 honapban olcsobb volt, es a MS kezdeti balfaxkodasat kihasznalva (always online, haszn.jatek korlat.) szepen felhypolta a PS4-et.

14.
14.
floax
Istenem ,megint ezek a hülye szócsaták .Kit érdekel melyikből fogy el több ? Kit érdekel mit mond a cég ? ....... Nem az a lényeg ,hogy szabad választásod van abban hogy mit vegyél magadnak ? Nem jó ,hogy van választék konzolban is és nem lenyomják a torkodon azt az egy nevet és akkor azt kell megvenned ...
Egymást tépitek egy szaros játék/konzol miatt . Szánalmas....
8.
8.
#3: Most szerinted nincs igazam? Nem mondom hogy sz*r játék, de azért közelébe sincs annak, mint amennyire behypeolták, és főleg nem "forza-killer", meg hasonlók. Amúgy szinte mindenhol 6-7 pontot kapott, szóval elég közepes és semmitmondó játék lett.

#7 Az a baj, hogy anno mikor megjelent a PS3, azzal is nagyra volt a Sony, hogy mekkora király, hisz a PS2 jól ment anno. Most is jól sikerült a PS4, és a Sony már nyeregben érzi magát, és kezd elkényelmesedni. Az Xbox One-nak két hibája van: szarul indították, és a másodikat nem is mondom, mert konzolnál nem számít a hardver, csak a játékélmény.

Amúgy már látszanak az első jelek: közepes, semmitmondó exkluzívok, egyes régiókban jelentősen dráguló PS Plus, meg ez az álszent "fórdöpléjersz" kampány.

A Microsoft meg nagyon belehúzott, nézzük meg csak milyen exkluzívdömping jön most pl. ősszel.

Amúgy ne értsetek félre, inkább Sony párti vagyok (ezért is fogok most PS3-at venni, nem pedig X360-at), csak nem akarom hogy elk*rvuljon és elkényelmesedjen a Sony.
6.
6.
godach
#4: Egy kiszivárgott teszt (akik a Wolfensteinre 6 pontot adtak) 8 pontot kapott. Szerintem nem lesz az olyan rossz.
4.
4.
Dízel
Ezek mond reteg jatekok, mig egy fifa tomegeket vonz, kar osszehasonlitani ezekkel. Plane az Az alien sehol sem Aaa-s cim, a styx sem az a shadow of mordor csak csak... A ryse of rome rettenetes port lett. Sehol sincsenek aaa- cimek. Es igen, a holnap megjeleno horror jatek sem lesz aaa... Lehet itt hoborogni, semmi ertelme.
3.
3.
Ecneb
#2: Gratulálni tudok csak neked!
2.
2.
Hát igen, ennyit ért az agyonhype-olt DriveClub... a Sony megérezte siker ízét, és már kezd elkényelmesedni. A csatát megnyerték, de a háborút nem. Az nevet, aki a végén nevet. Ne igyál előre a medve bőrére.

Azt hiszem nem kell folytatnom... úgy érzem lesznek még meglepetések ebben a generációban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...