Lassan készülhetnek az Xbox One-screenshotok

  • Írta: Arell
  • 2014. október 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Phil Spencer a Microsoft új generációs konzoljának képernyőkép-mentési funkciójáról nyilatkozott, melyből megtudtuk, hogy a cég ugyan dolgozik a problémán, az alapvetőnek tűnő képességre azonban kicsit még várni kell.

"Technikailag valamivel nagyobb kihívást jelent a dolog, mint gondoltam" - kezdte mondandóját Phil Spencer, az Xbox feje. Bár a Microsoft elhivatott, hogy a screenshot-funkciót elhozza nekünk, ennek gyakorlati megvalósítása, úgy tűnik, trükkösebb, mint azt első ránézésre megítélték. A cég mindenesetre dolgozik rajta, hogy az alapvetőnek tűnő képességet még 2015-ben beépíthesse az új konzolgenerációba.

Ugyan a PlayStation 4 már a 2013-as kiadása óta tudja teljesíteni a képmentési feladatot, az Xbox ezt illető hiányossága több játékot is érintett, mint például a Middle-earth: Shadow of Mordort és annak fotómódját.

"Két hete a Microsoft mérnökei úgy gondolták, hogy egy jó módszert találtak a képernyőképek lementéséhez. Dolgoznak rajta. Tudják, hogy az emberek szeretnék használni. A csapatnak tehát már van egy útja a célhoz, így a feladat elvégzését már csak be kell illeszteni a fontossági sorrendünkbe" - mondta Spencer, majd végül hozzátette, hogy a Microsoft még mindig dolgozik az Xbox One telepítési idők javításán.

4.
4.
PaprikaJancsi
Nem hiszem, hogy sokat fogom használni, mivel a vicces történéseknél úgy sincs időm képet csinálni, viszont a game clip készítése szerintem hasznosabb funkció.
3.
3.
Yanez
#2: Én nem tudom mit tud még a share gomb, de jelenleg képet lehet vele menteni, meg videót.
2.
2.
Raam989
És akkor a share gomb mit tud most?
1.
1.
DON GONDOCS
Xbox win. 2016 akár képaláírást is készíthetnek a játékosok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...