Befutott a Far Cry 4 TV-reklámja

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 4.
  • Videó
Link másolása
Egyperces CG-kedvcsinálóval nyitjuk a reggelt, az alany a Ubisoft Montreal nyitott világú shootere, a Far Cry 4. Egy ilyen nyúlfarknyi videóban is sikerült kiragadniuk a játék lényegét. Ez vár ránk Kyratban.

A Ubisoft megkezdte a Far Cry 4 TV-kampányát, az egyperces anyagban egy rövid ízelítőt kapunk arról, hogy mit csinálhatunk a játékban. Megszelídíthetjük a vadon élő állatokat, megtisztíthatjuk az ellenséges előőrsöket és még ejtőernyőzhetünk is.

A Far Cry 4 november 20-án várható, és PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360 és Xbox One platformokra lesz elérhető.

11.
11.
drat576
Nekem nagyon tetszett a 3, és marhára nem érdekel ha vannak dolgok amiket egy az egyben átvittek, ha a végeredmény tökjó lesz. Azért én látok itt fejlődést illetve új dolgokat bőven. Én speciel várom, és szerintem minimum lesz olyan jó szórakozás mint a 3. Akinek nem tetszik, teljesen oké, elfogadom, rengeteg más játék van amivel lehet játszani, de meggyőzni valakit arról hogy rossz vagy jó teljesen felesleges, ugyanis ez teljesen szubjektív, legyen szó bármelyik oldalról. Ja és több tiszteletet egymás felé, köszi.
7.
7.
Yetikee
Pár gameplay-t megnézve elszomorít,hogy a legtöbb srciptet tényleg a 3.ból vették át,a grafika meg minimális szinten fejlődött csak.Csakhogy az a séma annyira bejött,hogy még itt a novemberi dömpingben is csak ezt az egy játékot rendeltem elő és várom jobban mindennél. A battles of kyrat videó győzött meg,hogy azért hoz nem kevés újat is a gamma.
5.
5.
KopyAti
Osztom szorzom p(é)joco véleményét! Remélem a 4 még jobb lesz!
4.
4.
pjoco
#1: A Farc Cry 3-at próbáld ki. Az fényévekkel jobb mint a második rész.
3.
3.
KopyAti
Nálam első napos vétel! (PS4)
2.
2.
tyber16
Szerintem is jó lesz, lehet rá mondani, hogy átskinezett far cry 3, de csak az ott jól működő elemeket kiegészítették és áttették új környezetbe, oké hogy hasonlóak az animációk néhol, de ettől függetlenül szerintem is klassz kis játék lesz. Szerintem hasonló értékeléseket fog kapni,mint a 3.
1.
1.
godach
Egy egy ilyen kedvcsináló trailernél elgondolkozom azért az évről évre való nyavalygásokon. Valami iszonyat mire képes már a technika, és azért egy sandbox FPS-hez képest, elég vagány jeleneteket mutattak a fejlesztők most is. Bár a játék minden első részével (FarCry, Insticts, Predator, Wii edition) játszottam, a második rész 30 perces próbája után már egyikkel sem játszottam. Ettől független évről évre nyomon követem a sorozatot és mindig többet mutat egy kicsit. Nem látok okot a fikázásra, szerintem ez egy lényegesen minőségi játék, csak hát nem az a Far Cry amin én nyomultam anno. Lehet előveszem a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...