Új PlayStation Vita-csomag érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 6.
  • Hardver
Link másolása
A Sony egy vadonatúj PlayStation Vita bundle-t jelentett be Európában, amely memóriakártyát és öt játékot tartalmaz majd. A Heroes Mega Packra november végén vethetjük rá magunkat 199,99 eurós áron.

A PS Vita Adventures Pack mellett egy másik konzolcsomagot is választhatunk, ha a Sony handheldjébe szeretnénk beruházni. A 199,99 euróba kerülő Heroes Pack tartalmazza az PS Vita 2000-t, egy 8 GB-os memóriakártyát, illetve egy voucher kódot, amellyel a következő játékokat tölthetjük le a PSN-ről: Worms Revolution Extreme, Ratchet & Clank, Jak and Daxter, Lemmings Touch és LocoRoco.

A memóriakártyát és az öt játék letöltésére jogosító voucher kódot konzol nélküli kiszerelésben is megvásárolhatjuk 39,99 euróért.

A bundle november 19-én landol a boltokban.

18.
18.
Yanez
#15: Két ravasz ugye Vita-n is van, azok az L1/R1. A többit a hátsó tapipad helyettesíti: felső két sarok L2/R2, alsó két sarok L3/R3. Aztán csak hozzá kell szokni, hogy jó helyen tapogatózz. :)
17.
17.
turi
#7: Mióta veszel 200 euróból 82es tv-t?A 82 Col akar lenni?
16.
16.
Analitikus
A kevesebb gombot a két érintő képernyön
Potolják
15.
15.
dcba
#14: Na igy mar jobban megertem, azt hittem azonos wifin kell legyenek. Az mekkora lehet, h barhol tudsz jatszani mondjuk a last of us-al. Tenyleg aki aktiv hasznaloj az mondja mar meg, h a ket ravasz gombot es az L3-at es R3-at hogyan helyetesiti a vita???
14.
14.
Yanez
#13: Én is úgy tudom, hogy bárhonnan csatlakozhatsz a PS4-edre, ha gyors a net.
13.
13.
Analitikus
A remote play bármelyik hálozatról elérherő
Ha átmegyek a barátaimhoz ami ugye más hálozat simán kapcsolodom a ps4-emhez.
12.
12.
Blueberry
Ez a remote play akk lenne jó dolog ha lehetne bárhonnan,bármilyen játékot használni vele
11.
11.
Nebuloid
Egyszerűen feladták a kütyüt, sajnálom, de megértem. Okosminden kinyirta a handheldeket és Sony-nak ott vannak az "asztali" gépek amik hozzák a pénzt. A nagy N is azért áll be ennyire a 3DS mögé mert ez fogy csak náluk. Kár pedig...

Remote play meg jó ötlet, csak mekkora a lag?
10.
10.
Yanez
#9: Nem mondom, hogy nem értelmesebb, de a kettô összehasonlítása is hülyeség, mert két különbözô dologról beszélünk: a tv az tv, a handheld az handheld. :) A többi pedig ízlés kérdése. Pl ha nem lenne Psvitám, direkt a PS4 miatt én sem vennék. De úgy alakult, hogy mindkettô megvan, és hát így nézve, ez a remote play nekem tetszik, de aki csak emiatt venne Psvitát, az szerintem is butaság lenne. Viszont ha egy szenvedélyes gémerrôl van szó, aki nem csak remote play-re használja majd, annak megéri! :)
9.
9.
myrte
#6: A többieknek igaza van. Már csak remote play szerepe van a vitának. Arra meg drága egy 200 eurós kütyü. Értelmesebb egy plusz tv.
8.
8.
Blueberry
Új tv-t kell vennem :(
7.
7.
dcba
#5: Ennyi!!! 200 eurobol sztem kifer egy 82es tv a haloba, ha vki csak a remote play miatt akar Vita-t. En anno nagyon sokat jatszottam rajta a Mortallal, a Resistance-el, a Killzone-al, az Uncharted speciel nekem csak egy tech demo volt ami bemutatta mit is tud a vita, azota sem voltam kepes vegig jatszani annyira idegesitett, h egyfolytaban a kepernyot kellett simogatni, vagy forgatni a gepet. AZ injustice is jo volt, tovabba ahogy delphijos irta regi psp klasszikusokat is sokat jatszottam rajta, mivel a kepernyoje vmi iszonyat allat a vitanak es az akksi is egesz jo. Nekem ugyan nincs ps4em, mivel a box mellett tettem le a voksom es jatek hijjan nem is latom ertelmet egyenlore egy ps4nek, igy valoban probalni nem probaltam, de ahogy irtam, tuti, h nem jatszanek egy 5 colos kepernyon amikor ott a 107es full hd tv, asszony meg elvan az Ipad-jevel ha jatszom.
6.
6.
Yanez
#5: Én elalvás előtt az ágyban gyakran használom a remote play-t, ha épp nem fog az álom. Csak annyit mondhatok, baromi kényelmes dolog! És mellesleg második kontrollerként is használhatod, na meg kiegészítő képernyőként. Aki ki sem próbálta, annak érthető hogy nem fog tetszeni.
5.
5.
zozo76hun
#2: veszel a vita helyett egy masodiktv-t es akkor annyit jathatsz amenyit akarsz. igaza van dcba-nak, okorseg a remote-play. fasz se akar kis szar kepernyon jatszani ha itt van a 120cm-es tv-m.
4.
4.
aordog
#2
Nekem is ez a véleményem. A Wiiu-val nekem pontosan ez a tapasztalatom.
3.
3.
delphijos
Lehet hogy gáz, de én sok PSP-s rpg "klasszikus" nyomok most VITA-val ( ha már jobb nincs ). Jeanne D'Arc, FFT , Tactics Ogre.... Persze én se bánnék jó "natív" játékokat.....
2.
2.
Csoki80
De, ha van egy családod is aki szintén tévézne akkor milyen jó is a kis képernyő, amit ha a kezedben tartasz szerintem megfelel egy 40 colos tévének. Ha ps4 et veszek esetleg nekem tuti kell egy ilyen kis dög ;-)
1.
1.
dcba
Komolyan egy vicc amit a sony muvel ezzek a kis geppel. En imadom a Vitam, de szegeny mar honapok ota lemerulve el van teve, mert nincs mit mar csinalni rajta. Nem ertem miert ilyen mostoha a sony a vitaval. A remote play -nek meg semmi ertelmet nem latom, mert ha van egy ps4em es egy nagy tvm, akkor zicher, h nem a vita 5 colos kijelzojen fogok jatszani, utazas kozben meg mar nem kuodik, mivel azonos halozaton kell legyen a ket gep. A Sony-tol csak az Ubi-t utalom jobban a mai hirek utan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...