The Order: 1886 - a gyűjtői kiadás közelebbről

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 13.
  • Videó
Link másolása
Habár az európai Collector's Edition másmilyen lesz, mint az új videóban bemutatott, hét hüvelykes szobrot tartalmazó amerikai kiadás, bízzunk abban, hogy néhány rajongó rendel majd belőle a tengerentúlról.

Mint ismert, az amerikaiak másmilyen gyűjtői kiadást kapnak a The Order: 1886-ból, mint az európaiak. A tengerentúli változat éke egy 7 hüvelykes Galahad-szobor, a játék lemeze fémdobozban érkezik, de találunk benne matricákat és megkapjuk a hivatalos betétzenéket is. Betekinthetünk a kulisszák mögé a játék fejlesztését bemutató dokumentumfilmben, amely szintén a csomag részét képezi, ahogy a Knight’s Arsenal DLC is.

Most közelebbről is megnézhetjük az amerikai gyűjtői kiadást, reméljük, hozzánk is eljut belőle pár darab.

A játék február 20-án landol PS4-en.

4.
4.
Dercsi
#3: Ja, de nefeldjük hogy a Sanyinak amcsiban kell nyalni a hülyegyerek seggét hogy a szülők a nemzeti öntudattól vezérelve ne XO-t vegynek...
3.
3.
strike19
#2: Ez így igaz.A Mortal Kombat-ból is az USA C E dvd tartós szobor volt.Addig az E U-s egy gagyi hasbavágós figura volt.
2.
2.
p3ti
Ezzel megint az a gond hogy EU kapja az egyszerű gagyi C.E. -t kb. 0 fizikai tartalommal, USA pedig kétfajta figurásat is árulhat egyszerre. Nem hinném hogy boltba ezek lesznek kaphatóak, én kb. augusztusban leadtam rá a rendelést amazonon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...