Simán halad a Devil's Third fejlesztése

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 23.
  • Hír
Link másolása
A júniusi E3 óta nem hallottunk Tomonobu Itagaki Wii U-exkluzív akciójátékáról, ám a Valhalla Games fejese a minap megerősítette, hogy a fejlesztés simán megy és 2015 folyamán megjelenhet a Devil's Third.

A csaknem féléves csend nem azt jelenti, hogy bajok vannak a Devil's Thirddel - Tomonobu Itagaki Facebook-oldala szerint a játék fejlesztése remekül halad, és az minden jel szerint simán megjelenhet 2015 folyamán.

Aki a legutóbbi, E3-as látnivalókra kíváncsi ide kattintson. Noha a produktumot multiplatform címként jelentette be a Valhalla, ám időközben jelentősen átdolgozták az akciójátékot és lecsapott rá a Nintendo.

Nézzük, mit ígér Itagaki mester! A záróanimáció vágása a minap befejeződött, a fejlesztés a célegyenesbe érkezett, s a sztori mód nagyobb lesz, mint a Ninja Gaidené. A Devil's Third "lerombolja" a konzolos játékok multiplayerének sztenderdjeit. A fejlesztők sokat tanultak a Call of Dutyról, a Gears of Warról, a Battlefieldről és a Halóról, s ezek alapján "új szintre emelik" a játszhatóságot. Az alkotást az alkalmi és a hardcore játékosok is imádni fogják.

Nagy szavak ezek, kíváncsiak vagyunk a végeredményre. Pontos megjelenés dátum még nincs.

4.
4.
p3ti
Én úgy emlékeztem hogy ez valami kemény horrorjátéknak indult... akkor azt a részt skippelték azóta?
1.
1.
DON GONDOCS
A fejlesztők sokat tanultak a Call of Dutyról, a Gears of Warról, a Battlefieldről és a Halóról, s ezek alapján "új szintre emelik" a játszhatóságot. :D neeeeeeeeeeeeee
Én szeretem ezeket a játékokat, demégis inkább egy NG-t várt volna az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...