Frissítve: Ma rajtol a Tales from the Borderlands

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 25.
  • Megjelenés
Mivel tegnap kihagytam a heti megjelenések közül, egy külön hírrel vezeklek a Borderlands- és a Telltale-rajongók előtt: ma rajtol a Steamen a Tales from the Borderlands, és szép lassan kigördül más platformokon is.

A Telltale belehúzott, az ígéreteinek megfelelően ma elindítja a Tales from the Borderlandset, és ha minden igaz, még decemberben elkezdődik a Game of Thrones is.

De most térjünk vissza a Gearbox közreműködésével készült Borderlands-sorozatra, ami egészen pontosan a Borderlands 2 után játszódik majd, méghozzá két új főszereplővel az étlapon. Az ötrészes évad első epizódja, a Zer0 Sum ma rajtol el a Steamen, illetve az amerikaiaknál PS4-en és PS3-on, holnap pedig az Xbox One-os változat érkezik.

A menetrend szerint jövő héten jön meg a játék az európai PlayStationökre is, illetve tervben van még az iOS-es és az androidos kiadás is, amiről csak annyit tudunk egyelőre, hogy még idén felkerülhet az App Store-ba és a Google Play kínálatába.

Frissítve! Befutott a launch trailer is:

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
1.
RangerFox
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...