Enter the Gungeon - dungeon crawler shooterként

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az egykori EA Mythic fejlesztőkből verbuvált Dodge Roll bemutatta az Enter the Gungeont, egy hamisítatlan dungeon crawlert, amelyben lőfegyverekkel érvényesülhetünk. Megjelenés jövőre PlayStation 4-en.

A Devolver Digital kiadásában készülő Enter the Gungeon retro grafikával operál, ám a Dodge Roll csapata szakít a hagyományos fantasy témákkal, s már a címből kikövetkeztethető, hogy egy olyan dungeon crawlerrel van dolgunk, amely a lőfegyveres harcokra koncentrál.


A történet szerint a minket ért sérelmeket megtorolva, egy távoli bolygóra utazunk, hogy megöljük a múltunkat. A múltat egy ősi templom mélyén zárták el, minden karakternek egyedi háttértörténete és motivációja lesz. A kaland során új elemeket, fegyvereket, szobákat, NPC-ket, sztoritöredékeket, ellenségeket és bossokat nyithatunk meg.

Hitpontjaink száma korlátozott lesz, így a környezett adottságait ki kell használnunk a saját javunkra, ha életben akarunk maradni. Minden kazamata másmilyen, véletlenszerűen generálódik, s ahogy egyre mélyebbre merészkedünk, úgy a kihívás is növekszik.

Az Enter the Gungeon 2015-ben érkezik PS4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...