Brit toplista: kitartott a Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 29.
  • Toplista
Link másolása
Az év utolsó hetén is a Call of Duty: Advanced Warfare fogyott a legjobban az Egyesült Királyságban, ezzel a Sledgehammer FPS-e már az ötödik aranyérmét zsebelte be a szigetországban.

Számottevő játékmegjelenés a múlt héten sem volt, így az eladási toplistán is csak minimális változások történtek.

A GTA V eladásai 33 százalékkal nőttek például az előző hét eredményeihez képest, így a játék a második helyen végzett, és gyakorlatilag helyet cserélt a FIFA 15-tel. Mindez azért is érdekes, mert a 2009 óta eltelt évek utolsó hetén a FIFA-sorozat aktuális részei rendre ezüstöt szereztek - ez a sorozat most megtört.

Az Assassin's Creed: Unity némi leárazásnak köszönhetően megcsípte a negyedik helyet, a Driveclub pedig hasonló okokból tudta feltornászni magát a hetedik helyre.

  1. Call of Duty: Advanced Warfare
  2. Grand Theft Auto V
  3. FIFA 15
  4. Assassin's Creed: Unity
  5. Far Cry 4
  6. The Crew
  7. Driveclub
  8. Minecraft: Xbox Edition
  9. Minecraft: PlayStation Edition
  10. LEGO Batman 3: Beyond Gotham
  11. Destiny
  12. WWE 2K15
  13. LittleBigPlanet 3
  14. The Evil Within
  15. Just Dance 2015
  16. Middle-Earth: Shadow of Mordor
  17. Assassin's Creed: Rogue
  18. Forza Horizon 2
  19. Halo: The Master Chief Collection
  20. Super Smash Bros.
5.
5.
selejtes
#4: szerinted.
nekem a battlefield bad company 2 is megteszi HC módban, egy találat és halok. az ARMA túl körülményes szerintem, a játék 75%ban lényegében semmit nem csinálsz csak közlekedsz a mapon.
COD-ot meg megértem, hogy miért veszik ennyien.Nem ártana végre felfogni, hogy nagyon sok olyan ember van akinek nincs több órája játszani, hanem instant akciót szeretne, azonnal. Ezt az igényt az összes COD maximálisan kielégíti, van 45 szabad perced, betolod a codot, fel egy serverre és AZONNAL megy az action, nincs kúszás, osonás km-eken át mire eljutsz a célterületig hanem egyből a célterületen vagy és mehet a darálás.
4.
4.
GAMEROD
Az ARMA magasan veri az összes hadviselési játékot. Minden benne van ami egy normális háborús játékhoz kell, nem ilyen arcade műháború.
3.
3.
Drazhar
Inkább az az érdekes, hogy az a fostos Unity mi a fenét keres a negyedik(!!!!) helyen? Na pont erre mondom, hogy a balga, magukat szénné kereső nyugatiaknak semmi sem drága, minden balhé ellenére veszik, mert megtehetik, mert mi nekik a 60€...
2.
2.
Neo1989
Hát ha nem is tetszik a sok fanyalgónak de nagyon úgy tűnik h a COD még egy jó darabig köszöni meglesz. Nekem nem baj szeretem az FPS-t :)
1.
1.
KeXxX
Brit toplista: szopjon le a Call of Duty
Hogy lehet minden héten első, ha már az egész világnak megvan? Sose értettem az ilyet, és az ilyen heti baromságok, biztos nem 10-20db-ban kelnek el. Havi, sőt évi keresletre lennék kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...